Armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... s&cn=Sayax
Alt: Momentálne nemám
Spec/class: MM-Hunter
Věk: 24
GearScore: Na konci sezony wrath 6.2k
S kým hrajete 2v2 (nick/spec)? Twinstar lfg = for fun, Anthoria Tazz-Bukyska (holy-pala), Brasst (resto druid)
S kým hrajete 3v3 (nick/spec)? Anthoria Blizo/Kafo (war/fekal) + Brasst, Bukyska + Bjuty (dk)
Nejvyšší dosažený rating ve 2v2 (podle statistik!)? Twinstar - 2180 cca, Anthoria 2660 cca
Nejvyšší dosažený rating ve 3v3 (podle statistik!)? Twinstar - 0, Anthoria 2240 cca
Máte možnost streamovat (v případě, že ano napište link na stream + kvalitu streamu)? Bohužiaľ nie,
Je postava kupovaná (ano/ne)? Ano okolo stred Rele sezony, prespal som prevod postav z anthorie,
Vlastníte e-maily od všech postav, které hrajete (ano/ne)? Ano
Získal jste v minulé sezoně nějaký PvP titul? Twinstar - nie, Anthoria deadly/furi Gladiator, Rival, challenger, Duelist
Účastníte se For The Alliance (ano/ne)? Určite ano

Chodíte aktivně BG? Ano = Každý den i premade,
Jste kolektivní hráč? Určíte ano, "v jednote je sila"
Koho znáte v <SFU>? ingame - Crafty, Bjutynqa možno ešte par dalšich...
Předchozí guilda + důvod odchodu? Bol som vo vela dobrých G prevažne na anthorii
Co očekáváte od guildy? Tak predovšetkým dobrý kolektiv v ktorom zažijem vela srandy, skúsený hrače či už pvp/pve
Zkušenosti s ostatníma classama? Viem dobré hrat Druid-R, Priest-S, Shaman-Ele/R, Lock-D,
WoW histori : Wowko hram už cca 8 rokov s určitou prestavkou, začinal som na srv: Antik (vanila svet), cely tbc a wotlk svet som si prejšiel na Anthorii či už pvp abo pve , myslim že som celkom skusený a nekonfliktny hrač, s Cata nemam žiadnu skusenost, ale rychlo sa učim ... keby ste mali nejake otázky rad odpoviem ...
Prajem pekný den