Holymaiden - Prot/Holy Paladin [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

holymaiden
Class:: Paladin

Holymaiden - Prot/Holy Paladin [NEPRIJATY]

Příspěvekod holymaiden » ned 04. kvě 2014 21:01:17

Ahoj,

Nick: Holymaiden
Class/ main spec: Paladin/ protection
Věk: 26
GearScore: Item lvl 321 (+PvP itemy z BS)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... Holymaiden (talenty jsou mix PvP, PvE a na farmení)
FPS: 65

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Hraji 8 let,vždy paladina, vždy holy. Od TBC holy a protection. Na Twinstaru jsem působil v guildách AD Infinitum na TBC jako holy/tank a v guilde DragonslayerS na WOTLK jako tank/holy. Skončil jsem Ulduarem a teď jsem se vrátil na rozjezd Cataslysmu.

Váš raid time? Celý týden od 17:00 do 01:00 pokuď nemám noční pohotovost - to je asi 4x v měsíci.

Definujte svůj PvE skill: Rozvážný, na jistotu. Všechny možné support consumables při sobě. Když se něco zvrtne, umím improvizovat.

Vypište svůj progress na Twinstaru: TBC s vynechánim SWP, WOTLK po Ulduar.

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: Mám základní UI, bindy na 15 button myši. Addony DBM, OMEN, OMNI CC, Gladius.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: 8 let zkušeností s 1 class, nikdy jsem neměl alty. Cataslysm info o paladinovi jsem hledal všemožně na internetu.

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: No remorse (TBC) - přechod na WOTLK, polovina guildy šla na hordu a polovina k ali pokud se ještě pamatuji. AD Infinitum - "rozpad" TBC serveru. DragonslayerS (WOTLK) - progres u mě osobně zakončen Ulduarem kvůli státnicím, vycestování do ciziny na pár měsíců.

Jak jste se dozvěděli o SFU: Recruit na world chatu.

Proč chcete jít právě do SFU: Hledám aktivní, zkušenou PvE guildu, ve které se složí i RBG.

Koho znáte v : Nikoho.

Co nám můžete nabídnout? : Poslušnost, věrnost, snahu.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? : Ne, stáhnu, ne , rozbité, koupím.

Vypište svoje alty (stačí level 80): Nemám.

Napište nám něco o Vás: Pracuji v nemocnici, což někdy může kolidovat s raidy. Miluji WoW, ale nikdy bych mu nedal přednost před osobním životem, který se ale dá vždy nějak upravit :)

Pozn.: tento týden od pondělí do čtvrtka ráno jsem v práci. Díky za čas a těším se na odpověď.
Grease
Class:: Druid

Re: Prot/holy paladin - Holymaiden

Příspěvekod Grease » pon 05. kvě 2014 6:46:00

Stáhni, kup, a jsem PRO
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » pon 05. kvě 2014 10:19:15

V jeho veku uz by to mohl mit v hlave srovnane, po vymene par pismenek sem nemel spatny pocit. PRO
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Athena

Příspěvekod Athena » pon 05. kvě 2014 13:52:04

Poprosím tě ještě o doložení screenu UI.
holymaiden

Příspěvekod holymaiden » pon 05. kvě 2014 15:16:04

Písmenka se mi pletou, jsem disgrafik, UI doložím ve čtvrtek (do té doby jsem v práci).
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » pon 05. kvě 2014 16:56:18

Proč ve čtvetek? to jsi někde na služební cestě mimo domov?
Pokud mas shit UI a chceš si udělat novou klidně to napiš, myslim že athena ocení snahu na sobě pracovat
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
holymaiden

Příspěvekod holymaiden » úte 06. kvě 2014 8:32:11

Nové UI dělat opravdu nebudu, mám takové, které mi vyhovuje - pouze základní. No psal jsem, že jsem do čtvrtka v kuse v nemocnici. Máme zde blokované některé stánky, mimochodem i log na online hry, abychom si to tu mezi pacienty náhodou neužívali:) Ve čtvrtek ráno přijdu domů a pokud nebudu muset spát, pošlu snímek svého základního UI.
Morgulus
[ SFU Clen ]
Class:: Warrior

Příspěvekod Morgulus » úte 06. kvě 2014 19:39:40

No jo, niektoré stránky máte zablokované ale tipujem že Facebook vám tam ide ... :D Tak to bolo aj keď som bol ja v nemocnici naposledy,
pacienti zvonili na sestričky a oni si prezerali Facebook :D Som ZA, momentálne sa hodí každý tank. Otázne len bude,
ako si dohodneš služby v nemocnici a či sa ti to nebude prelínať s našimi raidami. Jedného takého "zablešeného" nespoľahlivého tanka sme tu mali :D
holymaiden

Příspěvekod holymaiden » stř 07. kvě 2014 15:13:18

Dodržuji řádnou osobní hygienu, takže blechy ani vši se ode mě nedají očekávat, ale facebook opravdu nejde...jakmile je nějaká internetová stránka více populárni, je zakázaná:)
Athena

Příspěvekod Athena » čtv 08. kvě 2014 8:19:22

Dnes byl na příslušné postavě proveden rename. Po ingame konverzaci uzavírám se statusem NEPŘIJAT.
Spoiler:
[W From] [85:Contess]: ahoj, ve volném čase jsem četli přihlášky ostatních a Vaše odpovedi a reakce, bodužel asi nejsem materiál pro vaši guildu, mám wow rád ale asi bych Vám nemohl věnovat tolik času.

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”