Nick: Holymaiden
Class/ main spec: Paladin/ protection
Věk: 26
GearScore: Item lvl 321 (+PvP itemy z BS)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... Holymaiden (talenty jsou mix PvP, PvE a na farmení)
FPS: 65
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Hraji 8 let,vždy paladina, vždy holy. Od TBC holy a protection. Na Twinstaru jsem působil v guildách AD Infinitum na TBC jako holy/tank a v guilde DragonslayerS na WOTLK jako tank/holy. Skončil jsem Ulduarem a teď jsem se vrátil na rozjezd Cataslysmu.
Váš raid time? Celý týden od 17:00 do 01:00 pokuď nemám noční pohotovost - to je asi 4x v měsíci.
Definujte svůj PvE skill: Rozvážný, na jistotu. Všechny možné support consumables při sobě. Když se něco zvrtne, umím improvizovat.
Vypište svůj progress na Twinstaru: TBC s vynechánim SWP, WOTLK po Ulduar.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: Mám základní UI, bindy na 15 button myši. Addony DBM, OMEN, OMNI CC, Gladius.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: 8 let zkušeností s 1 class, nikdy jsem neměl alty. Cataslysm info o paladinovi jsem hledal všemožně na internetu.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: No remorse (TBC) - přechod na WOTLK, polovina guildy šla na hordu a polovina k ali pokud se ještě pamatuji. AD Infinitum - "rozpad" TBC serveru. DragonslayerS (WOTLK) - progres u mě osobně zakončen Ulduarem kvůli státnicím, vycestování do ciziny na pár měsíců.
Jak jste se dozvěděli o SFU: Recruit na world chatu.
Proč chcete jít právě do SFU: Hledám aktivní, zkušenou PvE guildu, ve které se složí i RBG.
Koho znáte v : Nikoho.
Co nám můžete nabídnout? : Poslušnost, věrnost, snahu.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? : Ne, stáhnu, ne , rozbité, koupím.
Vypište svoje alty (stačí level 80): Nemám.
Napište nám něco o Vás: Pracuji v nemocnici, což někdy může kolidovat s raidy. Miluji WoW, ale nikdy bych mu nedal přednost před osobním životem, který se ale dá vždy nějak upravit

Pozn.: tento týden od pondělí do čtvrtka ráno jsem v práci. Díky za čas a těším se na odpověď.