Stripe- warlock PVP [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

jkacetl
Class:: Warlock

Stripe- warlock PVP [NEPRIJATY]

Příspěvekod jkacetl » ned 11. kvě 2014 21:50:38

nick: stripe
armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Stripe
alt: Tesicka, dvojteckad
spec/class: Destro warlock
věk: 20
Gearscore: ted asi uplne nove na cata nezalezi ne? :) ale jinak 8 casti blood..

aktualní rating: 0
s kym hrajete 2v2: nejvíc mi vyhovuje rshaman, ale chodim s kamosem hunterem vetsinou
s kym hrajete 3v3: rshaman,spriest
Nejvyšší dosažený rating ve 2v2 (podle statistik!)? 2400, ale na jinem serveru, na twinu 2100
Nejvyšší dosažený rating ve 3v3 (podle statistik!)? 2000, taky na jinem server, na twinu sem nenasel kvalitni spoluhrace

Máte možnost streamovat (v případě, že ano napište link na stream + kvalitu streamu)?: mam možnost, ale nikdy jsem to nedelal
Je postava kupovaná (ano/ne)?: tuuhle postavu jsem vymenil s kamosem asi pred 2ma rokama, kdy jsme na twinu zacali hrat, kazdej sme vyexpili a pak sme si uvedomili ze cheme hra neco jinyho
Vlastníte e-maily od všech postav, které hrajete (ano/ne)?: ne, ale mam k ní přistup kdykoliv
Získal jste v minulé sezoně nějaký PvP titul?: v minule sezone jsem ak nehral, mel jsem moc skoly, akze asi ne, pokud ale myslite lifetime, tak mam pres 15k
Účastníte se For The Alliance (ano/ne)? už ne, protože už jsem to asi 2x udělal
Chodíte aktivně BG? bg chodim skoro neustale, pokud nevydelavam penize, nedelam pofese, nechodim areny, tak jsem v bg
Jste kolektivní hráč? řekl bych ze ano, hlavn proto, ze me wowko nebavi hrat samotnyho
Koho znáte v <SFU>? neznam nikoho, jen od videni
Předchozí guilda + důvod odchodu? pivo dela hezka tela, nespokojenost s kolektivem
Co očekáváte od guildy? prijemny kolektiv, zabavu, aktivni premade bg, dungy na doplneni itemu, najit lepsi hrace jako ja a tim se zlepsovat, ochotu
Zkušenosti s ostatníma classama?: řekl bych ze dobry, od kazde vim skoro vsechno
Naposledy upravil(a) jkacetl dne pon 12. kvě 2014 10:18:13, celkem upraveno 1 x.
Martypunk

Re: Stripe- warlock

Příspěvekod Martypunk » pon 12. kvě 2014 0:14:24

doporucuju urychlene prepsat prihlasku nez to uvidi vic lidi..
Digimon
Class:: Warrior

Re: Stripe- warlock

Příspěvekod Digimon » pon 12. kvě 2014 5:54:28

Ocakavas profesionalitu ale tá prihláška vyzerá naozaj ako k Pivo delá bežná tela
Martypunk

Re: Stripe- warlock PVP

Příspěvekod Martypunk » sob 17. kvě 2014 0:36:08

nulova aktivita, pokud mas nejaky zavaznejsi duvod proc se prihlasce nevenujes podej si novou, s touhle by ses stejne daleko nedostal NEPRIJATY

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”