Greenseal - Druid primar tank,dps (PVE)[TS/NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Greenseal
Class:: Druid

Greenseal - Druid primar tank,dps (PVE)[TS/NEPRIJATY]

Příspěvekod Greenseal » ned 11. kvě 2014 2:04:10

Nick: Greenseal
Class/ main spec: Druid(píšte akeho treba nemám problém sa prispôsobiť, ale primar som dps/tank najradšej)
Věk:24
GearScore: (Je dobré zmínit množství PvP itemů) 3x 359 tank no problemo prehodit do fekaldps, pozhanat EQ na pomaly si farmim v tanku nemam problem zohnat hocico, v HC. + mam nafarmene vsetky darkmoon karty.
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/: http://armory.twinstar.cz/character-she ... =Greenseal
FPS: 60 (MSI GE70) + razer doplnky a sluchatka s mikro... no problem s novym pc setupom (preto som zacal mastit nanovo wow aj )

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Dlho, roky nepocitam, dlho anthoria, potom twin, potom znova anthorka, potom zas twin, potom ofik, potom rok + pauza a znova som zacal teraz.

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..) Kedy treba vtedy tam som.

Definujte svůj PvE skill: kde som lietal tam som prašil čo sa odomna požadovalo vacsinou DPS, vidim na zemi spell uhnem sa mu, mozem odtiahnut debila co v nom stoji, odtiahnem ho, vidim socku afk vypindam ho, mam pravdu - stále si stojím za nou, spravím chybu - priznam si ju!!!

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit) T5 anthoria, T6 anthoria(1st horde warglaive), T7 twinstar, T8 twinstar, T9 anthoria (TOGC25 independent + SFU main raid progress s pexom(ze furt som bol v tom raide medzi 1. ktorých pexo invitoval) co sa týka twinu 1st realm jwc 80, 1st realm cooking 80, tak isto som teraz mohol mat 1st realm 85 ins + 1st realm 85 jwc ale dal som bratovi char a 1st realmy som doprial vzhladom na nafarmene surky hracom Shadowkill(JWC) a Tatra(ins) z ktorých som vyzmýkal 120kG. (len pre zaujimavost :D) potom full cata na ofiku, ale nebolo casu tak som tam skoncil.

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )
Obrázek,
+ chystam sa pobavkat s pwr auras este., threat , dps metre samozrejmostou.

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Google.com

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Independent - ant, na twine Exalted, TitanS, - dôvody rozpad alebo prechod na iny server.

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
G poznam dlho.

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Ak ste taký aký ste boli tak ma zmysel hrať wow na Free

Koho znáte v <SFU> ? Kto pozna z SFU mna ?
Poznam, a poznaju aj mna. Ludi z anth + paru obchodníkov :D

Co nám můžete nabídnout?
Kvalitne vyplnený slot v raide.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Všetko.

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Altov neuznavam. Hrajem jednu postavu a poriadne radsej.

(nepovinné) Napište nám něco o Vás:
Rád si zahram hru ak to má zmysel a mám naokolo schopných ludi, Byvam v KE
Hold cakam stale na mozne prevody.
Yoshimo

Re: Greenseal - Druid (akeho treba) primar tank,dps (PVE)

Příspěvekod Yoshimo » ned 11. kvě 2014 23:14:57

Stav se za mnou dneska 12.5. na TSku kolem 20 hodiny. 31.31.76.30
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Greenseal

Příspěvekod Greenseal » ned 11. kvě 2014 23:42:40

OK
Morgulus
[ SFU Clen ]
Class:: Warrior

Příspěvekod Morgulus » pon 12. kvě 2014 15:30:07

Matúš Matúš, ..... máš moje ZA aj keď si ma nespomenul :)
Pohodový típek, boli sme spolu v IND ešte za čias veľmi dávnych, potom si prestal hrať ale písal si tu že si hral na inom servry takže ok.

PS: len sem neťahaj brata prosím, tomu akosi tiekli nervy na raidoch .... :)
Greenseal

Příspěvekod Greenseal » stř 21. kvě 2014 1:09:43

Yoshi nevedel som ta ingame dajako chytit tak sa dohodnime nech to uzavrieme.

Update: ilvl 352(pve tank) momentalne, 7x epic zajtra sa chystam po 8ks ked dofarmim 30k repky :D hold viac nezohnam ako ten posledny item takze som ready na raid :D
Greenseal

Příspěvekod Greenseal » čtv 22. kvě 2014 20:49:38

Dnes som nemohol dojst na 2. "test" za co sa ospravedlnujem, kedze som dosiel domov v tejto chvili, bohuzial sme riesili priatela na ktoreho v anglicku padli 2 tony pri praci a je otazne ako dopadne(ci bude chodit ci nie a spol) co je myslim prednejsie pred wowkom.

Vcera som mal test run.

Ako som mal ja chyby: na Karshovi, melee dmg dostavalo cleave, (problem TS* k tomu sa dostanem neskôr),
+hraci guildy hrali dobre, snazili sa, tahali ako by som si predstavoval, dps pohodicka, snaha dobra, zohrat sa vedeli na 95%(co je s prepacenym kurva dobre pre progress raidu). Jedna vec co ma vcera nenapadla(1 combat ress/fight(5Man/10man), 3x combat ress 25man). no to asi ani ludia co tam boli nevedeli.
-CAPS: "nasralo" ma pullovanie dpskami ci boss ci trash, NA TO JE TAM TANK, ako dps som furt nechal tankovy priestor/v pripade hunta co som hral cely cas na ofi som si to mohol dovolit, resp. ak bol v grupe hunt/(ak mam hrat tanka, na to si potrpim ako dlhodobe DPS, ktore bolo vzdy do 3 miesta viem, ze to dps dam aj bez toho aby som pulloval ako dps, toto ma fakt stvalo v dungu a na raide by som to nestrpel myslim ze 3sec neznizia dps. Proste na zaklade mojho Ilvl som si mohol dovolit a dokazal odmietnut cloveka, ktorý nemal co robit v mojej grupe na ukor poskladania grupy v ktorej all HC dam za rychlu dobu.
Test siel bez BL, neviem ci ste si to vsimli resp. privilegia(aj na ofi) su podane ze do grupy(RDF) pojde mag alebo sham(kvoli bs) ktorý generuje add aggro pre tanka a znizi na HC cas bossa o expresnu dobu. S pugom som nemal problem a odbehal som 4x hc s 1wipom vo VP bol jediny wipe kvoli neznalosti taktiky dps(den pred testom).
Nic v zlom ale ak mam kriterium na niekoho tak si potrpim na zlozeni normalnej fix grupy na test ak ide o noveho cloveka(v ktorej bude vsetko co tam ma byt). Mne to prislo ze siel kto mohol. Ak by sa mal takto skladat aj raid tak by som v tom pripade namietal ako by to slo. A vcerajsi argument v zmysle: furt si grupu nevyberas neberiem do uvahy... wow hraje plno ludi a kazdy, vratane mna je plnohodnotne nahraditelny ak ma svoje hodnoty.
Vcerajsie HC bolo jedno z mojích najdlhších, mozno to robil stres, mozno setup, no podla mojích predstav to nebolo. 2 bossa som sam bral stacky no minion na nas vybehol(comu ja nezabranim) aj napriek perma 80+ stackov dotky). Dostal som kapky ohladom cleavu na 3 bossovi, nieje to moja neznalost taktiky, viem ze ho treba tahat na 5 sec do konca dotky. To iste ma vediet aj dps a sledovat to(sam viem ze dps ma menej roboty ako tank tak sledovat timer je najmenej).
Co sa tyka komunikacii na TS: behal som vsetko doteraz v style "Lone Wolf", a dosiel som kam som mohol eq: 95%, 30 ponuk na inv do G denne, no stale odmietanie lebo u Vas su ludia s ktorými som pracoval v raidoch a rad by som tam pokracoval, ba osobne sa s nimi stretol. Mesiac farmim sam no chvilku mi potrva kym sa zorientujem a zacnem plnohodnotne komunikovat na TS.

Vyjadrenie: Vcera som v dungu nedostal dokonalosť, ktorú som očakaval, preto najbližši test očakávam to čo by som mal zažiť v raide. Hold Oko za oko, zub za zub.
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » pát 23. kvě 2014 11:41:11

Rad bych te poslal na pohovor, jen se musime shodnout kdy budem moct oba. tak az budes ve hre skoc i na TS a dohodnem se
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Yoshimo

Re: Greenseal - Druid (akeho treba) primar tank,dps (PVE)[TS

Příspěvekod Yoshimo » sob 24. kvě 2014 17:37:23

Pondeli od 19 hodin pohovor.
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Yoshimo

Re: Greenseal - Druid (akeho treba) primar tank,dps (PVE)[TS

Příspěvekod Yoshimo » úte 27. kvě 2014 10:42:31

nechal ses krasne vykolejit, neodpovidal si sebejiste a nakonec si bez boje odesel.. ani jednu vlastnost neocenuju.
na druhou stranu dokud se ti nic nedelo, povidal si hezky, ale casto preci jenom sou nasi lidi ve stresu, ne jen kvuli hre, ale museji hrat i pri skole a praci a zvladaji to... pohovor me zklamal a vysledny verdikt je neprijaty
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”