Rowanx - Feral druid PvP [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Rowan
Class:: Druid

Rowanx - Feral druid PvP [NEPRIJATY]

Příspěvekod Rowan » pát 06. čer 2014 14:17:57

Nick: Rowanx

Armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Rowanx

Alt: Nemam ale do budoucna bych si rad neco vyexpil (laka mne warrior/shaman)

Spec/class: Feral druid PvP,Feral tank PvE

Vek: 17 let (za mesic 18)

Aktuální rating / bilance v 2v2 + 3v3?
2v2 - Tady na Artemisu,kdyz jsem jeste hral za Hordu,tak jsem mel se shadow priestem 22:6 (1014).
- Pote co jsem presel k Alianci (cca 4 tydny),tak s MM hunterem jsme meli 33:17 (1671).

3v3 - Zatim jsem nehral,ale urcite to planuju.

S kým hrajete 2v2 (nick/spec)?
Momentalne bohuzel s nikym,protoze muj partak nick Keny - MM hunter prestal hrat wowko.
Behem cca dvou tydnu zacnu hrat pravdepodobne s hracem Taio (shadow priest s kterym jsem hral na horde)

S kým hrajete 3v3 (nick/spec)?
Zatim s nikym.

Nejvyšší dosažený rating ve 2v2 (podle statistik!)?
TBC - Server Insomnia (Mystiq.org) -----> 2400 +-
TBC - Arena Tournament -----> 2070 +-
WOTLK - Phobos -----> Jsem hral cca rok moc v tu dobu nebyl cas a dvakrat mne nenadchnul. Max rating byl cca 1790 +-
Cataclysm - Arena Tournament -----> Po prvnim tydnu hrani Cataclysmu cca 2x 1850,1x 1730 +- (za resto)

Nejvyšší dosažený rating ve 3v3 (podle statistik!)?
TBC - Arena Tournament -----> 2050 +-

Máte možnost streamovat (v prípade, že ano napište link na stream + kvalitu streamu)?
Ne

Je postava kupovaná (ano/ne)?
Ano tuto postavu jsem koupil cca 2 tydny nez byl spusten Cataclysm. Byla to nedavno doexpena postava co nemela zadne profese a mela jen par epicu. Predchozi postavu,kterou jsem si vyexpil na WOTLKU jsem prodal za *.

Vlastníte e-maily od všech postav, které hrajete (ano/ne)?
Ano

Získal jste v minulé sezone nejaký PvP titul?
Ne

Úcastníte se For The Alliance (ano/ne)?
Urcite. Miluju world PvP a jsem pro kazdou neplechu :mrgreen:

Chodíte aktivne BG?
Kdykoliv jsem na wowku,tak si vzdy rad zajdu nekolik BG. Horda musi dostat co proto 8-)

Jste kolektivní hrác?
Ja si myslim,ze ano,ale todle musi posoudit ostatni.

Koho znáte v <SFU>?
Bohuzel neznam nikoho. Psal jsem si akorat trosku s hracem Javierka.

Predchozí guilda + duvod odchodu?
<MOM SAID IM SPECIAL>
Spousta lidi prestalo hrat a vetsina na to nema moc casu. Online jsou prevazne furt stejny hraci a moc jich neni. Osobne nemam nic proti nikomu z guildy,jsou to moc dobra parta,ktera drzi spolu,akorat ja jsem trosku zivejsi typ no :D . Jsem pevne presvedcen,ze s nima budu v kontaktu i mimo guildu.

Co ocekáváte od guildy?
Aktivitu,dobry kolektiv,lidi co maji radi humor,ochotu,spolupraci a spoustu zazitku.

Zkušenosti s ostatníma classama?
Wowko hraju cca 5 - 6 let a za tu dobu jsem vyexpil pouze dve classy - Druida a Rogunu. Zahrat bych dokazal jeste tak mozna Resto Shamana,Disco Priesta,Arms Warriora,ale to pouze na TBC.

Jsem a vzdy jsem byl PvP hrac. Nez se spustil Cataclysm hral jsem pouze resto druida,jak do PvP,tak i do PvE.Na TBC mam odhealovano vsechno az po progress KJ.Na WOTLKU jsem hral PvE balance a nejdal jsem se dostal po prvni 4 nebo 5 bossu (ted si nejsem jistej) v ICC.
Ferala jsem zacal hrat,protoze je to neco pro mne uplne noveho a hlavne dost mne to bavi coz je nejdulezitejsi. Resto druid byl uz moc ohranej a chtel jsem si vyzkouset neco noveho a zatim jsem velice spokojen a planuju pokracovat s hranim only ferala ;)
Nedavno jsem si zacal delat tank gear,protoze jsem chtel mit taky neco malo do PvE. Chtel bych si udelat pokud mozno co nejlepsi equip za ruzne pointy a jen pres heroic dungy.Tankuju poprve v zivote a ac jsem tomu sam neveril,tak tankovani mne dost bavi i zatim mozne dostupne dungy (ikdyz je to nekdy bida :D). Raidy neplanuju a asi ani chodit nebudu to vse ma zatim cas.
Rad si zajdu kdykoliv BG/HC nebo s cimkoliv rad pomuzu.Dovolim si rict,ze jsem zkusenej druid a dokazu (pokusim se) poradit ohledne cehokoliv,avsak sam se mam jeste dost co ucit :roll: Myslim si ze mam co guilde nabidnout a ze budu prospesnym hracem.

Todle bude si myslim vse dulezite - doufam ze jsem toho nenapsal zbytecne moc? :D

Omlouvam se za pravopisne chyby - s cestinou si moc nerozumim.

Zatim se mejte a diky. Zdarec :)
Yoshimo

Re: Rowanx - Feral druid PvP,Tank PvE

Příspěvekod Yoshimo » ned 08. čer 2014 9:13:37

Takze, chvili se ti k tve prihlasce nikdo nevyjadroval, ja teda zacnu.

Uz sis nasel partaka na 2v2?
jaky si nahral rating za tu dobu, co sis nasel novyho partaka?

Proc si myslis, ze bys byl prinosem pro nasi guildu a zkus mi napsat jedinej duvodm proc bychom te meli privitat do nasich rad.

Nasledne otazky:
Odkud jsi?
Co studujes/pracujes uz?
Uz jsi nekdy byl na wow sraze?
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Rowan

Příspěvekod Rowan » ned 08. čer 2014 12:39:49

Partaka jsem si zadneho nehledal a ani hledat nebudu (pouze na odehru),protoze behem cca dvou tydnu prestoupi kamarad (nick Taio) s kterym jsem hral u Hordy a s nim planuju hrat.

Myslim si ze jsem schopnej hrac,bezproblemovej,spolehlivej a hlavne v pohode kluk co nezkazi zadnou zabavu. Rad bych se zucastnoval premade bg,world pvp,guild hc a pokud mozno,tak v budoucnu i rated BG. Jak jsem uz psal nemam problem nekomu poradit,pomoct nebo proste jen v klidu pokecat.

Jmenuju se Honza a jsem z Prahy.
Momentalne mam ukoncene studium,protoze budu nastupovat do jine skoly od zari. Obor Hotelnictvi,turismus a cestovni ruch (ctyrletak).
Na WoW sraze jsem nikdy nebyl,ale jednoho kamose jsem videl a tedka o prazdninach uvidim asi 3 - 4 dalsi.
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » úte 10. čer 2014 6:55:23

Myslim si ze jsem schopnej hrac,bezproblemovej,spolehlivej a hlavne v pohode kluk

Z ceho tak soudis?

V zari az budes nastupovat do skoly, jak to omezi tvuj pristup k wowku... (nemame zajem brat cloveka na prazdniny)

Opravdu to jsou "kamosi" z wowka??
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Kalo
Class:: Death Knight

Příspěvekod Kalo » úte 10. čer 2014 10:39:54

Nechápu tady ty míchaniny pvp,pve přihlášek..Měl by jsis vybrat, protože pak se podle toho bude udělovat buď pvp/pve rank. Za mě ale do pvp divize proti
Rowan

Příspěvekod Rowan » úte 10. čer 2014 13:06:13

Tak myslim si,ze clovek by mel znat nejake svoje vlastnosti a ja kdybych se mel popsat,tak asi takhle.
Ano jsou to kamosi. Znam je uz diky wowku dost dlouho a jsou to v pohode kluci ...
Tak urcite mi to trosku omezi,ale rozhodne ne moc. Na WoWko si vzdy cas udelam. Je jasny ze nektery dny budu hrat vic a nektery min.

Kalo tak je jasne,ze kdyz bych nechtel chodit raidy,tak bych mel PvP rank. Jsem myslel,ze na tom neni nic spatneho,kdyz PvP hrac by si sem tam za cas zasel i nejaky ten HC. Mohu vedet tvuj duvod k tvemu proti? Diky
Kalo

Příspěvekod Kalo » úte 10. čer 2014 20:41:42

Aktuálně nahraný rating žádný, achievy žádné a kdyby jsi chtěl tvrdit, že na staré postavě jich bylo hodně tak ti to neberu, protože by to mohl říct uplně každý, navíc pokud to byla stejná class, proč by jsi to prodával?
Rowan

Příspěvekod Rowan » úte 10. čer 2014 21:01:46

Kalo píše:Aktuálně nahraný rating žádný, achievy žádné a kdyby jsi chtěl tvrdit, že na staré postavě jich bylo hodně tak ti to neberu, protože by to mohl říct uplně každý, navíc pokud to byla stejná class, proč by jsi to prodával?

Pockej jenom proto,ze tedka nemam zadnej rating mi davas proti? :D Achievmenty nemam a ani na stare postave jsem nemel. Taky proč,kdyz jsem nehral WOTLK,protoze mne nebavil a nebyl cas a to je taky duvod proc jsem tu postavu prodal.
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » stř 11. čer 2014 0:07:52

tu souhlasim s Kalem... muzes to nejak rozumne zvratit?
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Rowan

Příspěvekod Rowan » stř 11. čer 2014 2:57:40

Yoshimo píše:tu souhlasim s Kalem... muzes to nejak rozumne zvratit?

Co konkretne? Myslim ze jsem odpovedel na vsechno.
Rowan

Příspěvekod Rowan » pát 13. čer 2014 15:17:37

Takze ... Tedka tomu bude presne tyden co jsem si tu podal prihlasku a da se rict,ze temer se mi tu nikdo nevyjadril. Je celkem dost zajimave,ze je tu spousta prihlasek zalozene napr 3 dny dozadu a tam uz je o vsem rozhodnuto ... Timto bych chtel moji prihlasku do Vasi guildy zrusit. Uprimne jsem zklamany.

P.S - Kalo mohl bys mi prosim napsat ten duvod? Dekuji
Kalo

Příspěvekod Kalo » pát 13. čer 2014 23:06:25

Však jsem psal, že nemáš nahraný rating, ani žádné achievy. Tak mi řekni, podle čeho bychom tě měli hodnotit? Kdyby jsi měl team, bylo by to o dost snažší. Hodně štěstí jinde.
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » ned 15. čer 2014 8:40:46

je to tak. neni videt nic, partaka si neshanis, areny nehrajes. dokud neco neuvidime, tak nemuzem soudit. a uprime v bg toho moc neuvidis
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”