Mefysto - Death Knight[Test/Pohovor/-] Zrušená prihláška

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Mefysto
Class:: Death Knight

Mefysto - Death Knight[Test/Pohovor/-] Zrušená prihláška

Příspěvekod Mefysto » pát 06. čer 2014 12:16:05

Nick: Mefysto
Class/ main spec: Death Knight - Blood Tank
Věk: 19
GearScore: GS nevim ale mam 348 ilvl
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Mefysto Nedeste se profesi vim o nich kupuju recepty jak ďas :) snazim se dat je do poradku. Full HC off-spec mam tez jen ho nemam nauceny v podobe talentu.
FPS: Normalne ve svete 60 v raidu 30-40

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? WoW hraju 8mym rokem zacal jsem na 2.4.3 TBC. Konkretne na Twinu. Hraji od zacatku pouze s rocni pauzou pri ktere jsem pusobil na offiku (Drakthull) kde jsem hral cata. Pote jsem hral jeste rok cata na jinem free serveru - Icewow.

Váš raid time? Pondělí od 19:00 do 23:00, Utery od 18:00 do 23:00, Streda 18:00 do 23:00, Ctvrtek od 18:00 do 23:00 Patek od 16:00 do 23:00, o Vikendu je cas porad :) Jinak podle potreby bych mohl hrat i dele.

Definujte svůj PvE skill: Tak jelikoz jsem mel na cata tanka druida nedelaji mi cata tank taktiky (krome firelands) ktere jsem vynechal problem. PvP absolutne vypoustim tudiz vse zameruji na PvE takze bych si dovolil rici, ze muj PvE skill je na dobre urovni at uz jde o cata nebo tbc instance.

Vypište svůj progress na Twinstaru: Na Twinstaru byl muj nejvetsi uspech s guildou Prof 25 HC, LK HC bohuzel zustal neporazen. Jinak mezi nejvetsi zazitky a uspechy se jednoznacne radi zabiti Deathwinga.

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://i58.tinypic.com/2zgx2iv.jpg Moc addonu nepouzivam recount mam jen pro info abych byl v obraze kdo jak toci. Bartender mam kvuli prehlednosti a bindovani lepe se mi s nim hraje. Dale mam na raidu DBM a Omen jinak jeste pro poradek mam bagnon a jako pomocnika jeste Atlas Loot.

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Tak informace o me classe jsem hledal na webu konkretne jsem se dival na ruzne guide videa na yt. Chci se porad zdokonalovat na tom si zakladam. Jinak jsem samouk. Informaci o WoW jsem za ta leta nasbiral az az :) Zacalo to uz hranim vsech warcraftu a prectenim knizek.

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Puvodne jsem byl hordak na horde to byla guilda Knights of Blood Oath ktera se rozpadla nasledne z ni spojenim jeste s guildou Optional vznikla guilda Keep Calm ktera se ale take rozpadla po nejake dobe. Tak jsem presel k alianci moc to tu neznam. Byl jsem pouze v guilde Aurora ale tam mi vadilo neschopne vedeni a hlavne neschopni hraci kteri v jednom kuse failovali a malo tocili. Momentalne jsem v guilde Kaldorei ale je tu strasne malo clenu takze to taky neni to prave orechove.

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Z vypraveni od ostatnich :)

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Jste guilda na urovni ve ktere bych chtel prispet mym malym dilem k dosazeni novych vyzev a take se konecne usadit :)

Koho znáte v <SFU> ? Bohuzel neznam nikoho.

Co nám můžete nabídnout? Neni toho mnoho - Pouze moji zkusenost loajalitu, chut hrat a pomoc ostatnim pokud ji budou potrebovat.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Nepouzivam ale mam ho, nemam s nim problem mikrofon se sluchatky mam rovnez. Jen mi obcas blbne (ten mikrofon)

Vypište svoje alty (stačí level 80): Alta mam jen 1 a to 16lvl priesta :) Ecclesia

Napište nám něco o Vás: Ahoj jmenuji se Martin je mi 19 (v srpnu 20) jsem z Chebu. Letos jsem maturoval na Hotelove Skole v Mar. Laznich a nasledujicich par mesicu me ceka brigada v muzeu kde budu skillit archeology :), pote se pujdu nahlasit k policii kde bych chtel v budoucnu pracovat. Jinak me zajmy jsou Floorball, ruzne dokumenty at uz o zviratech, vědě nebo historii v posledni dobe mam hodne rad ruzne porady s aukci na Discovery :D . No a samozrejme dost meho casu vyplnuje WoWko. Jsem pratelsky, flexibilni, malo co me vytoci. Budu rad kdyz se k vam budu moct pridat.
Revilo

Re: Mefysto - Death Knight

Příspěvekod Revilo » sob 07. čer 2014 18:06:04

Cawko.
Wowko hrávaš 8 rokov v kuse? Neplánuješ niekedy v budúcnosti nejakú pauzu?
Čo ťa baví na WoWku?
Prečo chceš hrať práve tanka?
Momentalne jsem v guilde Kaldorei ale je tu strasne malo clenu takze to taky neni to prave orechove

Takže chceš leavnuť guildu, ktorá nemá veľa členov a tak príde ešte o ďalšieho? Čo si urobil preto, aby guilda mala viac členov? Ako si sa na tom podieľal ty?

Máš nejaký off spec? Poprípadne chcel by si mať nejaký?
Využívaš nejaké macra? Ak áno tak sem postni zopár zo svojich macier, ak nie tak prečo nie?
Aké sú tvoje priority v raide? Na čo si musíš dávať pozor?
Komunikuješ s healermi počas tankovania?
Kečup alebo horčica?
Mefysto

Příspěvekod Mefysto » sob 07. čer 2014 18:48:34

Ahoj pauzu neplanuju WoW me stale bavi co presne to rict nedokazu asi tak celkove od kazdeho neco ale kdyz bych uz mel neco vypichnout tak asi kooperace s ostatnimi hraci.
Tanka bych chtel hrat protoze me bavi tato role asi nejvic. DMGe jsem si uzil na wotlku az az a heal me nikdy netahnul. Vlastne kdybych to mel shrnout tak kata jsem hral 2 roky a pouze jen za tanka takze to ke mne tak nejak patri.
No jelikoz jsem v guilde kratce tak nemam postaveni na to, abych ji nejak pomahal se rozvijet. Nikoho tam rozvnez neznam takze bych "s tezkym srdcem" neleavoval. Popravde za tu dobu co hraju uz bych si chtel najit nejakou rozjetejsi guildu a ne zacit od "kolibky".
Offspec mam frost 347 ilvl ale jeste se 3 tank vecma. Sbiram ho pouze kdyz ty dane veci jini nechteji. Ja bych se chtel venovat jen te jedne roli (tankovi) vlastne vzdycky kdyz jsem cokoliv hral jsem se venoval jen 1 specu a v nem se zdokonaloval. Samozrejme bych se podle potreby prizbusobil.
Makro mam jen 1. DK Tank neni tak slozita specka abych musel mit makra. Mam jen makro na selfheal
#showtooltip Lichborne
/cast Lichborne
/target player
/cast Death Coil
Tak jako tank mam roli jasnou drzet bosse popripade addy. Kazdy boss ma svoji individualni taktiku takze je celkem tezke napsat na co si dat konkretne pozor. No ma to vsak jednoho jmenovatele a to agro. S healerama jsem samozrejme v kontaktu pokud je nejaky takticky tezsi boss ktery vyzaduje specialni rozestaveni popripade rozdeleni se do skupinek.
Ja radsi hortici. Ikdyz parek v rohliku si nechavam delat tak ze dovnitr horcici a navrh kecup :)
Revilo

Příspěvekod Revilo » pon 16. čer 2014 9:32:56

Ahoj, prepáč, nemal som nejak minulý týždeň vôbec čas. Prosím, napíš mi tu na fóre do správy, kedy by si mal čas na test dung. Nejako sa dohodneme, jasne ak ešte stále máš záujem o guildu.
Mefysto

Příspěvekod Mefysto » úte 17. čer 2014 8:15:29

Ahoj cas mam tento tyden kdykoliv od pristiho tydne uz mam brigadu takze 18:00+.
Revilo

Příspěvekod Revilo » pát 20. čer 2014 18:20:00

V nedeľu okolo 20:00 môže byť?
Mefysto

Příspěvekod Mefysto » sob 21. čer 2014 8:11:08

Cauko jj to mi vyhovuje.
Revilo

Příspěvekod Revilo » pon 23. čer 2014 19:07:43

Napíš tu prosím deň a čas, kedy by ti vyhovoval pohovor. Ja sa prispôsobím. Hlavne nech je vo večerných hodinách(20:00+)
Mefysto

Příspěvekod Mefysto » pon 23. čer 2014 19:21:27

Ahoj klidne hned zitra od 20:00 neni problem ale cas mam kazdy den v tuto dobu takze se prizpusobim.
Revilo

Příspěvekod Revilo » úte 24. čer 2014 9:49:53

Dobre, aby to nebolo hneď tak narýchlo tak štvrtok od 20:00 u nás na TSku.
Mefysto

Příspěvekod Mefysto » úte 24. čer 2014 13:22:31

Ok budu tam.
Mefysto

Příspěvekod Mefysto » čtv 26. čer 2014 8:50:36

Tak zmena omlouvam se za vas cas ztraveny ctenim me prihlasky ale po dlouhem vahani jsem se rozhodl setrvat v guilde Kaldorei a pomoci jim jak s nabiranim novych hracu tak s progressem. Myslim ze se tam tvori fajn parta lidi ktere chci vic poznat. Zaroven je mi lito ze jsem nemel tu cest poznat vas. Preju hodne stesti jak v progresse tak v osobnim zivote. Diky a ahoj :)
Revilo

Příspěvekod Revilo » čtv 26. čer 2014 11:21:58

Škoda :( , každopádne ti želám veľa úspechov v guilde pre ktorú si sa rozhodol. Prajem veľa úspechov tebe a tak isto aj guilde :)

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”