Turrok - Holy/Disco priest [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Turrok
Class:: Druid

Turrok - Holy/Disco priest [NEPRIJATY]

Příspěvekod Turrok » čtv 19. čer 2014 18:23:11

Zdravím guildu <Six Feet Under>. Mé jméno je David, jsem z Hranic na Moravě a rád bych se ucházel o místo v této guildě v primární groupě. Nyní k samotnému vzoru.

Nick: Turrok
Class: Priest
Spec: Disco (Main, kvůli 5 manům) / Holy
Věk: 19 let
Average Item Level: 350 (Vici Wristy a Wand, Bloodth Boty a Cloack)
(Omlouvám se, že nepíši GearScore, ale GearScore addon nepoužívám, protože se pracuje už s Average Item Levelem)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Turrok
FPS: 40-60

World of Warcraft hraji od patche 2.3.0, takže 7.rokem, (Equilibrium, mage... žádná guilda). Na WoTLK jsem začal hrát na Keanyho serveru Akil'zon, kde bossové se dávali: Auto-attack a AFK, po 5 minutách slain a loot, to byl patch 3.1. Přešel jsem na deffender na patchi 3.3.5 a tam jsem hrál 4 roky v guildách Massacring Mercenaries (Raid leader) - Progressive - Challenge Accepted - Double Penetration (RF 25HC LK) - Butterfly Commandos (Raid leader).
Pokud by někoho zajímalo:
https://www.youtube.com/watch?v=KUFpqOArlpI (Jeden z pullů 25HC LK)
https://www.youtube.com/watch?v=o8_1Xa1oeEg (Screeny z RF 25HC LK)
(Komentář k videu: Jsem tam pod nickem Crypto, holy priest)
Mám tedy down vše, co na WoTLK jde/šlo.

Na Twinstaru - Omerta (ToGC 10 Insanita, ICC 11/12n už nevím s kým)

Raid Time: Pondělí-Neděle od asi 10:00 a.m. -3:00 a.m.

Definujte svůj PvE skill: Řadím se do pomyslného very high bracketu

UI: Než vypli stackování BL + Hero http://imagizer.imageshack.us/a/img541/2525/2vry.png

LUI v3 - Pack, vyhovuje mi rozmístění barů a ostatních addonů
Grid - Healing addon (podpora StatusHots,CornerIcons..)
DeadlyBossMod - Nemám rád BigWigs, neumím to nastavit, ani jsem to vlastně nezkoušel, jsem navyklý na DBM
ForteXorcist - CD + Proc/Buff Uptime
TidyPlates - Přehlednější Nameplaty + možnost vidět své DoT na nich

Zdroje, odkud čerpám: Elitistjerks.com

Jak jste se dozvědli o <Six Feet Under> ? Na fóru Twinstaru, projížděl jsem guildy u Aliance, abych zjistil, kam se usadit. Chci k vám jít proto, že hrajete na úrovni, jste guilda jako guilda a ne parta lidí, co raguje a hatuje se. No, máte hezký název guildy a máte výsledky. Od vás neznám nikoho.

Můžu vám nabídnout své zkušenosti, skill, reakce, myšlení při hraní, ale hlavně schopnost improvizace.

Komunikace: TeamSpeak 3 + Mikrofon mám a používám, umím s ním.

Napište nám něco o sobě: Jsem pohodový, klidný, upřímný člověk, co trpí depresí a nedávno přestal brát prášky a někdy se z ničeho nic rozbrečí, protože cítí psychický nátlak, který je na něj vyvíjen. Dříve jsem dělal box, ke kterému se o prázdninách 2 měsíčních vrátím. Sem tam si pročtu něco o fitness. Chci studovat ČVUT, no, uživí mě to a není to tak nudný (obor IT). Jinak bych šel učit matematiku a tělocvik.
Yoslin
Class:: Shaman

Re: Turrok - Holy/Disco priest

Příspěvekod Yoslin » pát 20. čer 2014 9:37:50

Přihláška pěkná a to i bez barviček. Hrajes už dlouho a vypada to ze kolektiv ti říká hodne... Ale v první řadě bych tě chtela upozornit ze do primárního raidu se hned nedostaneš... Kazdopadne sekundar není o nic horsi a v progressu zaostává jen s lehkostí...
mellysko
[ SFU Clen ]
Class:: Paladin

Příspěvekod mellysko » sob 21. čer 2014 18:39:39

Přihláška pěkná posunul bych ho dál ;)
I'm not racist, I hate all equal
Just Jump On CD
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » ned 22. čer 2014 19:21:51

Rovnou ze zacatku te malinko sklamu, v primarni grupe healujou dva skaredi trolove co jsou v guilde pomalu 5 let, a na jejich mista cekaji strejdove co uz maji taky krasne zasazene na guildovni letokruhy.

Dokaz mi ze jsi kolektivni clovek.

Pobav me.

a na zaver napis co jsi schopny pro guildu obetovat (hovadiny jako cas atd. vynech)
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » úte 01. črc 2014 22:46:31

Uzaviram prihlasku
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”