Durael - Combat/Assassination rogue [NEPRIJATY]
Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader
Durael - Combat/Assassination rogue [NEPRIJATY]
Nick: Durael
Class/main spec: Rogue/Combat
Věk: 17
Item level: 348
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &cn=Durael
FPS: V běžných podmínkách 60, při raidu asi 45-50.
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
World of Warcraft hraji již od patche 2.2.x (sakra, to už je doba, asi nějakých 6-7 let). Za tu dobu jsem prostřídal obrovské množství serverů (nejznámější bych zmínil asi Mystiq.cz, Mystiq.org, AnthoriA, Anathema atp.), včetně oficiálního serveru Drak'thul, na kterém jsem hrál v období Cataclysmu.
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Pondělí - 18:00 - 00:00
Úterý - 18:00 - 00:00
Středa - 18:00 - 00:00
Čtvrtek - 18:00 - 00:00
Pátek - 18:00 - 00:00
Sobota - Celý den
Neděle - Celý den
Ty raid times jsem dal jen tak od oka, jsem časově velmi flexibilní, takže není problém se přizpůsobit.
Definujte svůj PvE skill:
Jakožto hráč se již od svých začátků specializuji primárně na PvE (což ovšem nevylučuje, že si občas nějaké to BG či arénku zajdu). Z tohoto důvodu se domnívám, že jsem na tom s PvE skillem velmi dobře, znám dokonale theorycraft své classy a mechaniky bossů.
Vypište svůj progress na Twinstaru (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit):
Na Twinstaru moc dlouhou dobu nehraji, začal jsem zde expit a hrát až koncem WotLKu a tudíž jsem si už tak neužil progress WotLK raidů na HC obtížnost - maximálně ToC 25N a ICC 25N full clear.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://oi62.tinypic.com/mhdbf7.jpg
Co se týče addonů, tak ty hodlám před začátkem progressu raidů doplnit, abych měl větší přehled o buffech, debuffech, agru atd. Momentálně mám pouze Deadly Boss Mods a Recount.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Gaming fora jako Elitistjerks.com, osobní zkušenosti a postřehy.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
I am a Challenger Smurf - přechod na Cata, guilda zůstala na WotLKu.
The Den - Odchod raid leadera a úpadek guildy.
Syndicate - Nevyhovující přístup k budoucímu progressu, hráči, co neovládají dobře svou classu.
Jak jste se dozvěděli o <SFU>?
Prostřednictvím World channelu.
Proč chcete jít právě do <SFU>?
Protože Vaše guilda je jednou z nejlepších PvE guild na serveru a berete progress vážně.
Koho znáte v <SFU>?
Bohužel nikoho.
Co nám můžete nabídnout?
Můžu nabídnout svoje dobré znalosti o classe a Cataclysm contentu, profese - Jewelcrafting a Enchanting a loajalitu.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
TeamSpeak 3 používám, ale sluchátka s mikrofonem mám momentálně rozbité, časem si pořídím nové.
Vypište svoje alty (stačí level 80) (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita):
Rune - 77 lvl Blood DK
Napište nám něco o Vás:
Mé jméno je Kuba a pocházím z Olomouce, kde také bydlím. Studuji obor Obchodník (momentálně ve druhém ročníku) na Střední škole obchodu, designu a gastronomie. Ve volném čase rád hraji hlavně počítačové hry, jako je World of Warcraft, League of Legends a občas si dám na odreagování nějaké ty Heroes of Might and Magic. Sleduji také seriály, mezi mé nejoblíbenější patří The Big Bang Theory, How I met your Mother, The Simpsons, Dexter a Futurama.
Class/main spec: Rogue/Combat
Věk: 17
Item level: 348
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &cn=Durael
FPS: V běžných podmínkách 60, při raidu asi 45-50.
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
World of Warcraft hraji již od patche 2.2.x (sakra, to už je doba, asi nějakých 6-7 let). Za tu dobu jsem prostřídal obrovské množství serverů (nejznámější bych zmínil asi Mystiq.cz, Mystiq.org, AnthoriA, Anathema atp.), včetně oficiálního serveru Drak'thul, na kterém jsem hrál v období Cataclysmu.
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Pondělí - 18:00 - 00:00
Úterý - 18:00 - 00:00
Středa - 18:00 - 00:00
Čtvrtek - 18:00 - 00:00
Pátek - 18:00 - 00:00
Sobota - Celý den
Neděle - Celý den
Ty raid times jsem dal jen tak od oka, jsem časově velmi flexibilní, takže není problém se přizpůsobit.
Definujte svůj PvE skill:
Jakožto hráč se již od svých začátků specializuji primárně na PvE (což ovšem nevylučuje, že si občas nějaké to BG či arénku zajdu). Z tohoto důvodu se domnívám, že jsem na tom s PvE skillem velmi dobře, znám dokonale theorycraft své classy a mechaniky bossů.
Vypište svůj progress na Twinstaru (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit):
Na Twinstaru moc dlouhou dobu nehraji, začal jsem zde expit a hrát až koncem WotLKu a tudíž jsem si už tak neužil progress WotLK raidů na HC obtížnost - maximálně ToC 25N a ICC 25N full clear.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://oi62.tinypic.com/mhdbf7.jpg
Co se týče addonů, tak ty hodlám před začátkem progressu raidů doplnit, abych měl větší přehled o buffech, debuffech, agru atd. Momentálně mám pouze Deadly Boss Mods a Recount.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Gaming fora jako Elitistjerks.com, osobní zkušenosti a postřehy.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
I am a Challenger Smurf - přechod na Cata, guilda zůstala na WotLKu.
The Den - Odchod raid leadera a úpadek guildy.
Syndicate - Nevyhovující přístup k budoucímu progressu, hráči, co neovládají dobře svou classu.
Jak jste se dozvěděli o <SFU>?
Prostřednictvím World channelu.
Proč chcete jít právě do <SFU>?
Protože Vaše guilda je jednou z nejlepších PvE guild na serveru a berete progress vážně.
Koho znáte v <SFU>?
Bohužel nikoho.
Co nám můžete nabídnout?
Můžu nabídnout svoje dobré znalosti o classe a Cataclysm contentu, profese - Jewelcrafting a Enchanting a loajalitu.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
TeamSpeak 3 používám, ale sluchátka s mikrofonem mám momentálně rozbité, časem si pořídím nové.
Vypište svoje alty (stačí level 80) (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita):
Rune - 77 lvl Blood DK
Napište nám něco o Vás:
Mé jméno je Kuba a pocházím z Olomouce, kde také bydlím. Studuji obor Obchodník (momentálně ve druhém ročníku) na Střední škole obchodu, designu a gastronomie. Ve volném čase rád hraji hlavně počítačové hry, jako je World of Warcraft, League of Legends a občas si dám na odreagování nějaké ty Heroes of Might and Magic. Sleduji také seriály, mezi mé nejoblíbenější patří The Big Bang Theory, How I met your Mother, The Simpsons, Dexter a Futurama.
-
- Class:: Rogue
Re: Durael - Combat/Assassination rogue
Přihláška stručná ale výstižná, není potřeba psát romány, kdo by to chtěl číst.
Nějaké otázečky:
1. Zmínil jsi řadu servrů, které si vystřídal. Na twinstaru plánuješ zůstat jak dlouho?
2. Vždy jsi hrál rogunu nebo jinou classu?
3. Jaký spec by jsi chtěl hrát, nebo ti to je jedno a chceš je měnit podle encounteru?
4. Jaký je tvůj největší nedostatek (ve WoW PvE/PvP)?
5. Prioritní rating stat na combat/assasination (nepočítám hit/expertize)?
6. Jaké addony si plánuješ stáhnout? Nebylo by vhodné si je nastavit už nyní?
7. Jaké jsou nejpodstatnější změny u roguny s přechodem z WOTLKU na CATA?
8. League of Legends- server, tier, divize, pozice, champion?
Nějaké otázečky:
1. Zmínil jsi řadu servrů, které si vystřídal. Na twinstaru plánuješ zůstat jak dlouho?
2. Vždy jsi hrál rogunu nebo jinou classu?
3. Jaký spec by jsi chtěl hrát, nebo ti to je jedno a chceš je měnit podle encounteru?
4. Jaký je tvůj největší nedostatek (ve WoW PvE/PvP)?
5. Prioritní rating stat na combat/assasination (nepočítám hit/expertize)?
6. Jaké addony si plánuješ stáhnout? Nebylo by vhodné si je nastavit už nyní?
7. Jaké jsou nejpodstatnější změny u roguny s přechodem z WOTLKU na CATA?
8. League of Legends- server, tier, divize, pozice, champion?
1. Na Twinstaru plánuji zůstat už natrvalo.
2. Hrál jsem i jiné classy, ale rogue mě nejvíce baví a nejvíce sedne mému stylu hraní. S touto classou mám největší zkušenosti.
3. Přesně tak, specy si chci zachovat oba a měnit je podle situace a potřeby.
4. PvP moc nehraji, takže tam těch nedostatků nejspíš bude dost. Co se týče PvE, tak mě napadá jenom, že občas se až tak moc soustředím na co největší dps, že opomenu nějakou drobnost v taktice, ale z toho už jsem snad vyrostl.
5. Combat - Haste > Mastery > Crit
Assassination - Mastery > Haste > Crit
6. Plánuji si stáhnout TellMeWhen, Class Timer, Omen, Power Auras. Zatím jsem se k tomu nějak nedostal, ale zapracuji na tom, akorát jsem hrozně líný člověk.
7. Jiná rotace, jiné stat priority, jiné talenty, nové spelly, diminishing u Cheap Shotu společný s Kidney Shotem, odstranění ranků poisonů (to ale na Twinstaru asi neplatí
). To je asi tak všechno, co mě napadá.
8. LoLko hraji na EUNE, jsem prozatím v Gold II (je to moje první season), ale plánuju to dotáhnout do Platiny a časem i do Diamondu. Preferuju hlavně top - nejraději Renektona, Wukonga, Jaxe, Riven. Nemám ale problém přizpůsobit se teamu a zahrát jakoukoliv pozici.
2. Hrál jsem i jiné classy, ale rogue mě nejvíce baví a nejvíce sedne mému stylu hraní. S touto classou mám největší zkušenosti.
3. Přesně tak, specy si chci zachovat oba a měnit je podle situace a potřeby.
4. PvP moc nehraji, takže tam těch nedostatků nejspíš bude dost. Co se týče PvE, tak mě napadá jenom, že občas se až tak moc soustředím na co největší dps, že opomenu nějakou drobnost v taktice, ale z toho už jsem snad vyrostl.
5. Combat - Haste > Mastery > Crit
Assassination - Mastery > Haste > Crit
6. Plánuji si stáhnout TellMeWhen, Class Timer, Omen, Power Auras. Zatím jsem se k tomu nějak nedostal, ale zapracuji na tom, akorát jsem hrozně líný člověk.

7. Jiná rotace, jiné stat priority, jiné talenty, nové spelly, diminishing u Cheap Shotu společný s Kidney Shotem, odstranění ranků poisonů (to ale na Twinstaru asi neplatí

8. LoLko hraji na EUNE, jsem prozatím v Gold II (je to moje první season), ale plánuju to dotáhnout do Platiny a časem i do Diamondu. Preferuju hlavně top - nejraději Renektona, Wukonga, Jaxe, Riven. Nemám ale problém přizpůsobit se teamu a zahrát jakoukoliv pozici.
-
Těch změn je mnohem víc a daleko závažnějších.
Ach jo další lamka se chce dostat do Platiny, ja ten diamond asi nevytáhnu

Ach jo další lamka se chce dostat do Platiny, ja ten diamond asi nevytáhnu

Ahoj, keďže sa neraiduje, iba sa chodia momentálne RHC čo sa PVE týka, tak sa ťa spýtam na moje oblúbené "rozšírené" otázky
1) Čo si myslíš, aký spec je lepší hrať s pre-raid gearom a prečo ? Očakávam nejaké plusy a mínusy každej spec +nejaký ten záver, že čo by malo mať navrch
2) Všimol si si nejaké podstatné nedostatky u ROGUNY na cate (myslím na servery twinstar)? (mám na mysli nejaké nefuknčné mechaniky atp.)
3) Myslíš si, že je skutočne tak dôležité momentálne capnuť expertise a hit ? Prečo áno/nie
4) Aký máš názor na subtlety PVE ? trošku sa rozpíš
5) Aký je tvoje priemerné DPS na dummy bossovi (napríklad druhý boss v BRC) a aké je tvoje DPS na dummy bez buffov ?
vďaka
odpovedaj s rozvahou 
1) Čo si myslíš, aký spec je lepší hrať s pre-raid gearom a prečo ? Očakávam nejaké plusy a mínusy každej spec +nejaký ten záver, že čo by malo mať navrch
2) Všimol si si nejaké podstatné nedostatky u ROGUNY na cate (myslím na servery twinstar)? (mám na mysli nejaké nefuknčné mechaniky atp.)
3) Myslíš si, že je skutočne tak dôležité momentálne capnuť expertise a hit ? Prečo áno/nie
4) Aký máš názor na subtlety PVE ? trošku sa rozpíš
5) Aký je tvoje priemerné DPS na dummy bossovi (napríklad druhý boss v BRC) a aké je tvoje DPS na dummy bez buffov ?
vďaka

To Ratslayer:
Ještě to, že haste zvyšuje regen energy. Jinak nevím, o jakých změnách bys chtěl slyšet.
Mimochodem zajímavá teorie, že člověk, co hraje první season = lamka. Mám nasledovaných víc hodin streamu profesionálních hráčů, než nahraných, takže jsem od nich dost věcí pochytil a snažím se je aplikovat do hry. Navíc jsem v minulosti hrával Dotu, takže s tímto typem her mám zkušenosti.
To Tinko: 1. Myslím si, že na pre-raid gear je lepší Combat spec, protože u Assassination je potřeba větší množství mastery kvůli jeho primárnímu damage z poisonů a to se na pre-raid itemech nevyskytuje tolik. Combat je také lepší na 5 many kvůli jeho lepšímu burstu na kratší boss fighty a je lepší i na většinu trashe. Assassination si udržuje hlavně dlouhodobě stabilní dmg, protože není tolik závislý na cooldownech, jako combat, ale to v 5 manech tolik nevyužije.
2. Když je v jedné group 2x combat rogue, buguje se Bandit's Guile, protože se pořád dokola resetují stacky.
Bugnutá mechanika Deadly Poisonu - když nastackuji 5 stacků, každý další stack by měl refreshnout duration a procnout poison z druhé weaponky a to tu nefunguje.
Vendor pořád prodává poisony s ranky, což by už na Cata být nemělo.
Nefunguje 100% proc poisonů z talentu Vile Poisons při použití Fan of Knives
3. Momentálně to není priorita, protože v 5 man dungeonech jsou NPC s menším levelem a tudíž je potřeba i méně expertise a hitu.
4. Co se týče subtlety PvE, tak s tím moc zkušeností nemám, nikdy jsem ten spec do PvE nehrál, ale vím, že ve final contentu je to průměrně nejlepší dps spec u rogue. Plánuji si ho v budoucnu taky zahrát, ale je dost náročný na zvládnutí, nejtěžší spec. Dobrý je hlavně na bossfighty, kde má člověk příležitost stát dlouhodobě za zády bosse.
5. Na druhém bossovi v BRC mám na konci fightu kolem 18-20k dps za combat spec (je to méně, než na jiných, kvůli nemožnosti použití Killing Spree). Co se týče unbuff dmg na dummy, tak to hodně závisí na tom, jak dlouhou dobu dmguji. Po 3 minutách dmgování mám asi 13-14k dps.
Ještě to, že haste zvyšuje regen energy. Jinak nevím, o jakých změnách bys chtěl slyšet.
Mimochodem zajímavá teorie, že člověk, co hraje první season = lamka. Mám nasledovaných víc hodin streamu profesionálních hráčů, než nahraných, takže jsem od nich dost věcí pochytil a snažím se je aplikovat do hry. Navíc jsem v minulosti hrával Dotu, takže s tímto typem her mám zkušenosti.

To Tinko: 1. Myslím si, že na pre-raid gear je lepší Combat spec, protože u Assassination je potřeba větší množství mastery kvůli jeho primárnímu damage z poisonů a to se na pre-raid itemech nevyskytuje tolik. Combat je také lepší na 5 many kvůli jeho lepšímu burstu na kratší boss fighty a je lepší i na většinu trashe. Assassination si udržuje hlavně dlouhodobě stabilní dmg, protože není tolik závislý na cooldownech, jako combat, ale to v 5 manech tolik nevyužije.
2. Když je v jedné group 2x combat rogue, buguje se Bandit's Guile, protože se pořád dokola resetují stacky.
Bugnutá mechanika Deadly Poisonu - když nastackuji 5 stacků, každý další stack by měl refreshnout duration a procnout poison z druhé weaponky a to tu nefunguje.
Vendor pořád prodává poisony s ranky, což by už na Cata být nemělo.
Nefunguje 100% proc poisonů z talentu Vile Poisons při použití Fan of Knives
3. Momentálně to není priorita, protože v 5 man dungeonech jsou NPC s menším levelem a tudíž je potřeba i méně expertise a hitu.
4. Co se týče subtlety PvE, tak s tím moc zkušeností nemám, nikdy jsem ten spec do PvE nehrál, ale vím, že ve final contentu je to průměrně nejlepší dps spec u rogue. Plánuji si ho v budoucnu taky zahrát, ale je dost náročný na zvládnutí, nejtěžší spec. Dobrý je hlavně na bossfighty, kde má člověk příležitost stát dlouhodobě za zády bosse.
5. Na druhém bossovi v BRC mám na konci fightu kolem 18-20k dps za combat spec (je to méně, než na jiných, kvůli nemožnosti použití Killing Spree). Co se týče unbuff dmg na dummy, tak to hodně závisí na tom, jak dlouhou dobu dmguji. Po 3 minutách dmgování mám asi 13-14k dps.
Čo ja viem, niektoré odpovede trochu diskutabilné, ale celkom sa mi to pozdáva, dávam ti svoje ZA na test.

-
Aby se to tady trochu pohnulo dám ti další zajímavé otazečky:
1. Jaký je openner u combat specu?
2. Kdy se používá killing spree?
1. Jaký je openner u combat specu?
2. Kdy se používá killing spree?
1. Opener je Sinister Strike. Celková open rotace je SS-SnD-SS-SS-SS-(SS)-KS-RS-Evis-AR (je to jenom basic, mění se v závislosti na procu energy z talentů a dalších faktorech).
2. Killing Spree se používá, jestliže: - mám 3 stacky Bandit's Guile
- mám maximálně 25-30 energy (nikdy se nepoužívá společně s Adrenaline Rush)
- používá se před Eviscerate/Rupture, abych maximalizoval redukci cooldownu z talentu
- používá se na cooldown, pokud jsou všechny předchozí body splněny
2. Killing Spree se používá, jestliže: - mám 3 stacky Bandit's Guile
- mám maximálně 25-30 energy (nikdy se nepoužívá společně s Adrenaline Rush)
- používá se před Eviscerate/Rupture, abych maximalizoval redukci cooldownu z talentu
- používá se na cooldown, pokud jsou všechny předchozí body splněny
-
Na testu předvedl kvalitu, kterou potvrdil i odpověďmi tady, takže až si sežene funkční mikrofon tak se domluvíme na pohovoru.
Re: Durael - Combat/Assassination rogue [POHOVOR soon]
Pohovor by mi vyhovoval nejvíce ve středu někdy ve večerních hodinách, protože od pátku až do středy jsem mimo město a nebudu mít k dispozici internetové připojení.
-
mikrofon kedy?
doraž v úterý 18:00 na test raid, nech si volné ID na BOT, nezapomeň že di pro 10 i 25 jsou společná, hlaš se 10 min před raidem na nick Dropluk
potvrd že dorazíš...
potvrd že dorazíš...
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
To bude pravděpodobně problém, protože mám PC už 14 dní v opravne a mělo by to být hotové až ve středu (tohle píšu z mobilu).
ok, dej vědět jak budeš mít PC a domluvíme se na další týden...
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Přihlášku můžete uzavřít, s WoW jsem na nějakou dobu skončil, chci se teď věnovat jiným věcem a na WoW nemám moc času. Každopádně díky za kladné hodnocení.
-
Dobre, kdyby jsi si to rozmyslel a vratil se tak se neboj ozvat.
Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”