Class/ main spec: Prot/retri
Věk: 24
ILvl: Prot 350, retri 349
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &cn=Ebenaz
FPS: 35+-
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Wow hraju asi od patnácti let. Nikdy sem nehrál na ofi. Začal jsem kdysi dávno na mystiku

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Pondělí-čtvrtek kdykoliv, pátky a neděle tak na 50%, soboty většinou nemůžu
Definujte svůj PvE skill:
Snažím se vždy stoprocentně ovládat svůj char a být co nejlépe připravený na raid (znát taktiky, mít flasky, jídlo atd.). Hraju za jeden char, abych měl dost času se vše naučit a být ve všem ready.
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
TBC jsem zkončil když se progresoval Sunwell, WOTLK LK dole na 10/25 normal, jinak ICC 10/12 hc dole.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )
Na cata jsem byl zatím jen BH, takže jsem UI ještě nijak speciálně neladil. Z addonů používám klasiky jako DBM, Omen, addony pro paladiny (Paly power)
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Většinou youtube guidy s diskuzí pod videem + se ptám lidí přímo ve hře, kteří vypadají znale

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Face to Face (wotlk). Na cata založili lidi z této guildy guildu indispensable. Jakmile se otevřel BoT, proběhla diskuze, jestli budeme jako guilda chodit spolu a rozhodlo se, že ne. Proto sháním něco stabilnějšího.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Znám SFU z wotlku. Pamatuju si vás jako skill hráče, kteří nefailujou. Myslím, že jsem s vámi byl i nějaký raid, na který jste sháněli pár dps z worldu. Z TS mi bylo jasný, že jste dobře organizovaní a zkušení.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Stejné důvody, které jsem uvedl v předchozí otázce.
Koho znáte v <SFU> ?
Nikoho
Co nám můžete nabídnout?
stabilního zkušeného paladina (prot/retri), který je zodpovědný v přípravách na raid. Hraju wow především pro zábavu, takže nedělám scény, když se na mě nezbyde místo na raid (mám další možnosti, jak se bavit

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Ano
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
jen DK 80 Maebh, kterého jsem zatím neexpil na cata a zatím ani neplánuju.
(nepovinné) Napište nám něco o Vás:
pracuju jako živnostník (překlady knih z AJ, organizování volnočasových aktivit), hraju americký fotbal, z PC her hraju ještě LoLko, Hearstone, StarCraft2