Nick: Spiralee
Class/ main spec: Rogue / Combat
Věk: 22
ilvl: 349
Link na armory: Spiralee
FPS: 80+ .. zatim mi to nepadlo ani na 60
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Hraji +- 4 roky. Začínal jsem na TBC (což mě nějak neohromilo, jako začátečníka s WoW), pak jsem pokračoval ve WotLK. A momentálně jsem nováčkem Cataclysmu
Váš raid time?
Nejsem nějak časově vytížen, takže se mohu přizpůsobit guildě. (pro mě nejlepší raidovací čas je od 17:00 do 22:00)
Definujte svůj PvE skill:
Nejsem nějaký "profík", ale vím co a kdy mačkat.
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Na Twinstaru bohužel začínám až s Cataclysmem. Předtím jsem hrál na Mystiqu (.org) WotLK. Kde jsem odprogressoval vše krom ICC.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
URL
Addony
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
molten-wow
wowfan
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Kaldorei - pro mě malá motivace v progressech, někteří spoluhráči na to strašně kašlou a díky nim jsme se ještě nedostali přes Theraliona s Valionou v BoT.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Ingame World channel. Následné shlédnutí webu (který se mi hodně líbí)
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Protože hledám fajn lidi, kteří si chtějí zahrát se všim všudy (a to i full clear - kterého jsem se ještě nedočkal :/)
Koho znáte v <SFU> ?
Nikoho
Co nám můžete nabídnout?
Slušné chování, snahu pomoct dalším členům guildy a oddanost progressu.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
V minulé guildě se používal Mumble, ale s TeamSpeakem nemám problém. Mikrofon bohužel nefunkční (vada na základní desce)
(nepovinné) Napište nám něco o Vás:
Jsem 22 letej týpek, co rád poslouchá dobrou hudbu - Drum and Bass / Dubstep / Techno.. (tím nikoho nechci urážet samozřejmě).
Někdy se nechám lehce vytočit, ale snažím se to víc a víc kontrolovat. Strašně mám rád modrou barvu.
Spiralee - PVE Combat Rogue [NEPRIJATY]
Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader
Spiralee - PVE Combat Rogue [NEPRIJATY]
Naposledy upravil(a) spirale dne úte 22. črc 2014 13:58:57, celkem upraveno 1 x.
Re: Spiralee - PVE Combat Rogue
Nedockavost je blba vlastnost. Davam ti proti za to, ze kdyz se ti neobjevila prihlaska, postnul si ji tam po druhy, snazis se nas utlouct svyma prihlaskama?
Yoshimo the Kingslayer

Vůbec ne. Jen mi v tu chvíli spadnul net, takže jsem nevěděl jestli se to odeslalo nebo ne. Proto jsem to poslal podruhý
-
- Class:: Rogue
po rozhovoru ingame se rozhodl, ze nase guilda neni to co hleda. uzaviram prihlasku
Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”