Class/ main spec: Mage / Fire
Věk: 19
GearScore: iLvL 356 bez pvp, nemám ani jednu setovku, protože jsem koupil za VP finger a z BoT ani BH nepadla, VP se nedali pořádně farmit páč jsme se moc často nesešli na raid, převod z vesperu - měsíc odmlka(Je dobré zmínit množství PvP itemů)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Pyrogos
FPS: stabilních 60
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
PvE hraju od začátku wotlk, ICC 25 HC na anathemě, 10 HC na vesperu (na 25 se nesešli lidi), BoT 4/4, BWD 5/6
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Pondělí, Úterý, Čtvrtek, Sobota - kdykoli
Definujte svůj PvE skill: top mage ve vesmíru

Vypište svůj progress na Twinstaru: BoT 4/4, BWD 5/6, Firelands na MonsterWoW cca. 4/7
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: momentálně mám notebook na reklamaci a hraju nově stáhnutý wow - nemám přistup ke screenům... vytáhnu jeden z černé listiny : http://s8.postimg.org/52wn94bat/Wo_WScr ... 182238.jpg
nad chatem je Grid pro přehled raidu, nad recountem Omen na threat, barthender mám pro přehlednost a větší prostor na obrazovce, xperl taktéž
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: zkušenosti a to co si vyzkouším jak funguje atd. .. snažím se z každé chyby si něco vzít a vylepšit se, připadně internet
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Heaven sentinels - z vesperu, převodem se polovina lidí nedostala, takže nebylo dostatek lidí na raidy, leavnuli 2 main tanci (no asi jediní tanci) a aktivita ostatních klesla ještě víc, guilda za 3 týdny na vesperu udělala půl levelu
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? world
Proč chcete jít právě do <SFU> ? vyhovuje mi raidtime sekundárního raidu, který bych chtěl podpořit
Koho znáte v <SFU> ? nikoho
Co nám můžete nabídnout? DPS, skill, "nesmrtelnost" inscription, engineering,
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? ano, ano
Vypište svoje alty (stačí level 80): Ecrom- blood DK neaktivní, Massacrex - rogue neaktivní (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
(nepovinné) Napište nám něco o Vás: student vš v Olomouci, hraju a pískám basketball (tréninky středa pátek neděle, proto neaktivita) občas si dám pvp (krom 4 itemu full vici), můj cíl je být pozitivně známý na twinstaru jako jeden z lepších dmgerů