Nick: Difforsenx
Class/ main spec: Mage/fire
Věk: 18
GearScore: 357 itemlevel
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... Difforsenx
FPS: v raidu 40fps
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Takže před 4 rokama jsem začínal na serveru Anthoria expit mága kterého jsem dal na nějaký 50 level a poté jsem vyměnil za 70level DK , začátky byl jsem zvědavý co dělají jiné classy atd... Deathknighta jsem doexpil na level 80 a hrál jsem jen pvp , upřimně mě to moc nebavilo (neuměl jsem arenky) takže to byl jen takový stereotip který mě moc nebral. Pak přišla 2 mesíční pauza , pak mě přesdvěčil bratr k opětnému hraní a to jsem začal expit Paladina kde jsem byl v guildě Blood and Bone (později GUM) samozřejmě že sem byl za Paladina opravdová lama , takže ten mě také nebavil. Server Anthoria se rozpadal a přecházel na Cataclysm , tak nebylo nic jiného na výběr než odejít na twinstar. V tu dobu mě cataclysm netáhl protože jsem neměl na ICC nic zabité a také jsem neměl class za kterou bych to ovládal. Na serveru twinstar jsem začal expit Warlocka , který skončil na nějakém 70levelu (poté další pauza :/ ) po pauze jsem se vrátil hrát už na pevno kde jsem začal expit mága , doexpil jsem ho , začal jsem chodit dungy , později raidy a zjistil jsem že to je class která mi sedla a od té doby se mě drží stále a pořád čím dál více. Když na Twinstaru začal Cataclysm měl jsem přihlášku právě v SFU , jelikož server byl v nepohybu a vypadalo že dlouho bude. Tak jsem se rozhodl přejít na hordu (abych udržel svojí aktivitu) , kde jsem zkusil štěstí v The Genesis (tragédie) , co jsem opustil The Genesis tak jsem šel do Nisiaru (kvalita) opravdu kvalitní guilda , ale bratr mě přesdvěčil že založíme vlastní guilda Einherjové (velice kvalitní guild a super kolektiv) Jenomže já chtěl/chci jít opět za tím nejlepší a proto právě volím vás

Váš raid time?
Kdy je raid pokusím se to na 97% zařídit , 3% Rodinné důvody
Definujte svůj PvE skill:
Zde by bylo nejlepší kdyby posoudil někdo jiný jak jsem na tom skillově, ale já si myslím že moje kvality jsou na vysoké úrovni.
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Wotlk - Vše mám full clear kromě UD + NAXX.
Cataclysm - BWd 6/6 , BOT 4/4 , BH 1/3 , ostatní nemám nic. Vše mám dole jak na 10man tak na 25man.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://tinypic.com/view.php?pic=28mcj0j ... CPw8md_vuM
DBM - myslím že povinnost.
CombustHelper - ukazuje kdy je dobré použít Combustion.
Quartz - Castbar
A pak mám nějaké addony do PVP.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Hledal jsem různě na internetu od guildy Method po Paragon a poté jsem zkoušel in-game , youtube , Samostudium tedy , hodně se zajímám i o "Position v raidu" abych se musel co nejméně hýbat , někdy popíšu s Tygrickou (hodně sporadicky) to si myslím že je vše.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Death Touch - Spojení s Ordo Satanas
Ordo Satanas - tak tohle je trošku složitější ale vrátily se do guildy nějaký starší členové kteří mi až tak v minulosti neseděli , neaktivita hráči se přihlasí jenom na raid a popravdě jsem zvyklý na plné TS a povídat si což mi chybělo , ale jinak Ordo nemužu říct nic křivého je to Guilda se kterou sem poprvé položil LK HC a opravdu mi strašně moc dala a jsou tam super lidi.
The Genesis - Čekal jsem že je to TOP guilda ale moc mě o tom nepřesdvěčily když jsem napsal kvalitní přihlášku a kde byl verdikt "přijat napiš si o inv" sorry tohle ale neděla kvalitní guilda.
Nisiar - Parádní guilda (trošku i lituju) kde jsem po přijetí měl pohovor který dopadl uspešně , byl jsem snimi každý raid (až na 1) a pak jsem viděl bratra na hordě a stím jsme založily guildu Einherjové.
Einherjové - Báječná guilda , ve které jsem působil jako Officír a Raid Leader lidi paráda vše jsme dali dolu co je tu doposuď otevřené a důvod odchodu (táhně mě to nejlepší na Serveru)
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Anthorie - TOP guild
Twinstar - TOP guild , spam na hordě.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Jak už jsem psal patříte mezi nejlepší guildu na serveru , máte kvalitní zázemí a máte co nabídnout hráčům , dále máte nějaký systém kterým se guilda vede a dlouholeté tradice.
Koho znáte v <SFU> ?
Tak snad jen Tygricka (Xmo)
Co nám můžete nabídnout?
Připravenost , dochvilnost , týmovost a velice kvalitní DPS.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Ano dá se říci že každý den.
Vypište svoje alty :
nemám alta.
Napište nám něco o Vás:
Jmenuji se Dominik a jsem bývalý hokejista , bydlím na západu čech. Věnuji se velice aktivně Fitness a zajímám se o BodyBuidling v pozdějších dobách chci vyzkoušet i nějakou soutež. Dálé nepiju nekouřím , jsem spíše nekonfliktní človek , ale každý máme jen 1 nervy , jsem celkem dost veselý a málokdo mi zkazí náladu.
To je asi vše , jen bych chtěl dodat že se mě můžete zeptat na cokoliv a toho že jsem vystřídal tolik Guild absolutně nelituji prostě to tak už je a pokud budu nepřijatý pochopím to.
PŘÍJEMNÉ ČTENÍ.