Class/ main spec: Paladin / Holy
Věk: 20 let
GearScore: (Je dobré zmínit množství PvP itemů) 5975, bohužel teď pvp back, podařilo se mi vymazat pve item..
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... =Montanaqt
FPS: +- 40
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Hraju už dlouho , hodně dlouho. Bude to kolem 5ti let na Twinstaru a prošel jsem velké množství guild, jak na ali, tak i nějaké na hordě. Na ali hlavně Cilmelya, Dragonslayers. Na hordě Nisiar.
Váš raid time? Pondělí 18:00 - 02:00 , Úterý 18:00 - 02:00 ale čas můžu mít i dřív, pracuji o víkendu a přes týden chodím do školy, takže v týdnu mám více volna než o víkendech

Definujte svůj PvE skill: Snažím se dostat z mé classy nejvíc co to jde. Dodržovat taktiky, co nejvíce maximalizovat healing a support raidu. Nevím jestli musím vypisovat přímo nějaký guide podle kterého healuji, kdyžtak v komentech

Vypište svůj progress na Twinstaru: Hrál jsem jen na twinu a vždy jsem měl h pala jako main postavu. Prošel jsem všechny wotlk raidy. UD FC, Togc FC, Wotlk HC 11/12
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://tinypic.com/r/rh0uc3/5
Healuji přes Vuhdo
Používám DBM, Bartender, Pittbull, powe auras a další, normálně hraji na pevném počítači, bohužel ho mám teď v opravně a tohle je provizorní UI, jinak používám LUI, upravené podle potřeb.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Google , bývalí kolegové v guildě, známí, videa/ streamy , vlastní zkušenosti..

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Kdybych tu vypisoval uplně všechny , bylo by to asi na dlouho. Ztěch delších působení Cilmelya - Slabý progres, odchod známých z guildy, Dragonslayers - Návrat do Cilmelya (ani už nevím přesně proč, byla to blbost

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Tak jste jedna z top guild na Twinu, myslím že každý , kdo se trošku zajímá o pve o Vás ví.
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Raidujete v týdnu, což mi vyhovuje kuli práci. Myslím že máte dobrý kolektiv, podle toho jak dlouho už fungujete. Progres na vysoké úrovni ..

Koho znáte v <SFU> ? Asi nikoho, teď jsem nějakou dobu nehrál, tak nevím

Co nám můžete nabídnout? Aktivitu , znalost icc , parťáka do progresu i obyčejného hraní, myslím že férového komunikativního hráče, který má opět chuť do hry

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano , ano
Vypište svoje alty (stačí level 80): Bloodis DK unholy/frost 5450 gs - aktivní
Krystof Lock affli/demo 5660 gs - koupená postava, moc za ní neumim, snad se to zlepší

Napište nám něco o Vás: Čau, jmenuju se Kryštof , jsem z Prahy. Studuji vysokou školu a pracuji v nonstopu ( :-/ ) Ve volném čase maluji, rád čtu , koukám na dobré filmy, posedim s přáteli u piva.