Montanaqt - Holy paladin [TEST//NEPRIJAT]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Montana
Class:: Paladin

Montanaqt - Holy paladin [TEST//NEPRIJAT]

Příspěvekod Montana » sob 26. říj 2013 12:12:05

Nick: Montanaqt
Class/ main spec: Paladin / Holy
Věk: 20 let
GearScore: (Je dobré zmínit množství PvP itemů) 5975, bohužel teď pvp back, podařilo se mi vymazat pve item..
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... =Montanaqt
FPS: +- 40

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Hraju už dlouho , hodně dlouho. Bude to kolem 5ti let na Twinstaru a prošel jsem velké množství guild, jak na ali, tak i nějaké na hordě. Na ali hlavně Cilmelya, Dragonslayers. Na hordě Nisiar.

Váš raid time? Pondělí 18:00 - 02:00 , Úterý 18:00 - 02:00 ale čas můžu mít i dřív, pracuji o víkendu a přes týden chodím do školy, takže v týdnu mám více volna než o víkendech ;)

Definujte svůj PvE skill: Snažím se dostat z mé classy nejvíc co to jde. Dodržovat taktiky, co nejvíce maximalizovat healing a support raidu. Nevím jestli musím vypisovat přímo nějaký guide podle kterého healuji, kdyžtak v komentech ;) Ale hlavní zásady, držet beacon + sacred, Měnit libram podle bossů a podle toho i healing, každopádně primárně HL. Snažím se využívat všechny CD co nejlépe podle daných bossů..

Vypište svůj progress na Twinstaru: Hrál jsem jen na twinu a vždy jsem měl h pala jako main postavu. Prošel jsem všechny wotlk raidy. UD FC, Togc FC, Wotlk HC 11/12

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://tinypic.com/r/rh0uc3/5
Healuji přes Vuhdo
Používám DBM, Bartender, Pittbull, powe auras a další, normálně hraji na pevném počítači, bohužel ho mám teď v opravně a tohle je provizorní UI, jinak používám LUI, upravené podle potřeb.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Google , bývalí kolegové v guildě, známí, videa/ streamy , vlastní zkušenosti.. :D

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Kdybych tu vypisoval uplně všechny , bylo by to asi na dlouho. Ztěch delších působení Cilmelya - Slabý progres, odchod známých z guildy, Dragonslayers - Návrat do Cilmelya (ani už nevím přesně proč, byla to blbost :D ) Nisiar - Neaktivita , měl jsem moc práce, moc zařizování, moc RL.

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Tak jste jedna z top guild na Twinu, myslím že každý , kdo se trošku zajímá o pve o Vás ví.

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Raidujete v týdnu, což mi vyhovuje kuli práci. Myslím že máte dobrý kolektiv, podle toho jak dlouho už fungujete. Progres na vysoké úrovni .. ;)

Koho znáte v <SFU> ? Asi nikoho, teď jsem nějakou dobu nehrál, tak nevím :)

Co nám můžete nabídnout? Aktivitu , znalost icc , parťáka do progresu i obyčejného hraní, myslím že férového komunikativního hráče, který má opět chuť do hry :D :)

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano , ano

Vypište svoje alty (stačí level 80): Bloodis DK unholy/frost 5450 gs - aktivní
Krystof Lock affli/demo 5660 gs - koupená postava, moc za ní neumim, snad se to zlepší :D
Napište nám něco o Vás: Čau, jmenuju se Kryštof , jsem z Prahy. Studuji vysokou školu a pracuji v nonstopu ( :-/ ) Ve volném čase maluji, rád čtu , koukám na dobré filmy, posedim s přáteli u piva.
Blokong
Class:: Shaman

Re: Montanaqt - Holy paladin

Příspěvekod Blokong » sob 26. říj 2013 12:35:10

Fadera uz omrzelo spiclovani u nas tak poslali tebe? :)
Montana

Příspěvekod Montana » sob 26. říj 2013 15:02:09

Pokud jste mezi sebou měli spory, šlo to mimo mě, já se nikdy nepodílel na vedení guildy. Jen se sám za sebe hlásím do nové guildy, asi po 2 měsících co jsem nehrál.. ;)
Montana

Příspěvekod Montana » sob 26. říj 2013 15:03:56

Pokud jste mezi sebou měli nějaké spory, šlo to mimo mě. Já se pouze hlásím do nové guildy, po 2 měsíční pauze. Nic víc ;)
Ataecina

Příspěvekod Ataecina » sob 26. říj 2013 21:07:15

Close it pls.
Athena

Příspěvekod Athena » sob 26. říj 2013 21:16:41

Na jak dlouho vidíš návrat ke hře?
Montana

Příspěvekod Montana » sob 26. říj 2013 22:15:29

No, já doufám že na dlouho, zase chci hrát a mám teď hodně času. Navíc je pořád co progresovat..
Montana

Příspěvekod Montana » úte 29. říj 2013 22:55:44

Žádné otázky ani reakce ? Nevím co si od toho myslet, klidně se ptejte na co chcete a vyjadřujte své názory.. Byl bych za to celkem rád :D
Ataecina

Příspěvekod Ataecina » úte 29. říj 2013 23:50:56

Jak dlouho tě to bude bavit?
Kolikrát leavneš a kolikrát budeš chtít zpět?
Za jak dlouho tě budeme muset prosit abys chodil na raidy?
Jak dlouho budeš chodit raidy kde ti nic nepadá?
Jak se spokojíš s umístěním v sekundárním raidu?
Montana

Příspěvekod Montana » úte 29. říj 2013 23:59:29

Nejde o to, že by mě wow přestalo bavit, skončil jsem z prostého důvodu a to že jsem neměl čas hrát, situace se změnila a proto opět hrát začínám.
Leavovat opravdu nechci, to už mám za sebou. Byl jsem vyhozen z důvodu neaktivity, která se nečekaně protáhla na celkem dlouhou dobu. Bohužel pro mě.
Prosit mě nebudete vůbec, do guildy se hlásím pro to abych raidoval. Mám teď hodně času, obvzlášť mi vhovuje Váš raid time.
Na eq mi záleží opravdu skoro nejmíň. Nelootnul jsem žádnou věc celkem dlouho, mám na to i smůlu, určitě se k Vám nehlásím z důvodu nabrat eq.
A je mi vcelku jedno jestli budu v primárním , nebo sekundárním raidu, chci jen pravidelně raidovat s dobrou partou a ukázat Vám , že můžu být platný/ užitečný...Naopak bych byl za to rád, snažil bych se o to víc, abych se třeba někdy na primární raid dostal :D
Athena

Příspěvekod Athena » stř 30. říj 2013 23:13:58

TESTRAID 7.11 CTVRTEK 18:00 / w Dropluk, Joul
Montana

Re: Montanaqt - Holy paladin [TEST//]

Příspěvekod Montana » čtv 07. lis 2013 10:26:35

Omlouvám se ale nemůžu dorazit , budu dnes nečekaně v práci.
Athena

Příspěvekod Athena » ned 10. lis 2013 23:15:35

Tento čtvrtek stejny ve stejny time. Budeme ready?
Athena

Příspěvekod Athena » úte 12. lis 2013 16:37:07

Poslední termín TESTRAIDU stanovuji na následující čtvrtek 21.11 v důsledku mimořádných směn v zaměstnání.
Athena

Příspěvekod Athena » stř 20. lis 2013 16:08:27

Čtvrtek se nám blíží. Takže můžeš potvrdit účast na zítřejším testraidu?

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”