Nick: Henkyz
Class/ main spec: Fury
Věk: 18
GearScore: 5668 (wf back pásek, ano pásek jsem mohl koupit za EoT ale je tam hit a toho mám už teď moc)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Henkyz
FPS: 20-60
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
- Už to bude kolem pěti let promarněného života. Začínal jsem na Deffenderu tam jsem si zkusil všechny classy a naučil se základy. Poté jsem se přesunul na Anathemu tam jsem strávil asi nejvíc svého času bylo to kolem tří let. Tyto servery jsem prokládal hraním na Arena Tournamentu..
Váš raid time?
- Pondělí až Pátek 15:30 do 23:00
- Víkend podle programu
Definujte svůj PvE skill:
- Wotlk hraji opravdu už dlouho takže si myslím že instance zvládám bez problémů
Icc: Mám FC všechny bosse na všechny módy mnohokrát
Toc: Neměl jsem tu čest jít ho tak funkční jako je na twinstaru ale vím zhruba co kde dělat
Uld: Vím taktiku tak na 90%
Rs: Mám zabité 10n/hc 25n třeba se ho tu taky jednou dočkáme

Vypište svůj progress na Twinstaru:
- Na TS asi nemá cenu zminovat můj progress hraju tu chvilinku, ale jak už jsem psal víš mám FC hc módy až po LK
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://tinypic.com/view.php?pic=2meq2ja ... rG9jKgVWvk
vím, že ty staty jsou špatný málo expertise moc hitu ale za tu chvilku co jsem na twině jsem to ještě líp nepošéfoval
Používám Event Alert (Zobrazuje procy, u Fury warra to je Slam)
DBM (timer spellů bosse a berserků)
OmniCC (ukazuje na spellech za jak dlouho ho budete moci znovu použít)
Ghost Pulse (když doběne CD například na WW/Deathwish ikonka spellu vám vyskočí na vámi nastavené místo)
SnowFallKeyPress (zrychlení aktivovaní spellů při stlačení

To jsou takové ty podstatnější addony do pve co vlastním.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
- Warriora hraju už opravdu dlouho takže znalosti jsem nabil postupně časem ale rád se přiučím novému.
Ukázky maker:
#showtooltip Intercept
/cast Berserker Stance
/cast [target=mouseover,exists] Intercept
Pro rychlý pohyb při encounteru (najdete myší na to co chcete chargnout, inteceptnout pořpípadě intervenout zmačknete a jste tam hodně užitečné třeba při necrotice u LK)
#showtooltip Bloodthirst
/startattack
/cast Cleave(Rank 8)
/cast Bloodthirst
Makro na Bloodthirst + Hero strike/cleave
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Můžu vám sem vypsat guildy z Anathemy na TS jedu zatim bez guildy

Valhalla Awaits Us - Doba působení 2 roky / důvod odchodu -nejbližší v guldě začli hrát lolko a nově příchozí mi nesedli
Rapid Evoluton - Doba působení 6 měsícu / důvod odchodu -v této guildě to bylo takové jiné už jsem tma přišel s bis gearem jen tak, že se mi stýskalo po PvE aktivně jsem tam hrál zhruba 3 měsíce pak jsem hrál Lolko s přáteli s Valhally a následný leave Rapidu byl z důvodu pokusu o znovu složení Valhally která vydržela asi 4 id a pak se rozpadla :/
Jak jste se dozvěděli o <SFU> a proč chcete jít právě k nám?
- Dovolil jsem si spojit vaše dva body přihlášky do jednoho nebijte mě.

Kamarád Firesoul kterého znám asi tak 4 roky je u vás a je to asi jediný člověk kterého na twinstaru znám. Tak to je asi ten největší důvod jinak si rád zajdu zase po delší době Icc s lepší guildou. A měsíc už hraju sám jak ošklivé káčátko a už mi chybí nějaká společnost vždycky je dobré patřit někam no ne ?

Koho znáte v <SFU> ?
- Firesoula zase on je to možný ?
Co nám můžete nabídnout?
- Můžu vám nabídnout vysokou úroveň Fury warrriora myslím si, že bych byl přínosem když mi dáte šanci. (Nechci aby to vyznělo namyšleně ale člověk se nesmí ani podceňovat)
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
- Tenhle bod mě velice potěšil mumble mi nesedí a celou svojí herní kariéru používám ts
Zpátky k otázce Ano Ts3/Mikrofon vlastním
Vypište svoje alty (stačí level 80):
------
Napište nám něco o Vás:
- Myslím si o sobě, že jsem pohodovej milej přátelskej kluk. Studuju obchodní akademii miluju sporty především fotbal kterému jsem se donedávna věnoval už od malička.
Děkuji za Váši šanci se Vám ukázat a doufám, že budu mít tu čest poznat Vás víc.
S pozdravem Henkýz