HENKYZ - Warrior [TEST/TS/PRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Henkyz
Class:: Warrior

HENKYZ - Warrior [TEST/TS/PRIJATY]

Příspěvekod Henkyz » stř 18. pro 2013 16:36:00

Zdravím vás !

Nick: Henkyz
Class/ main spec: Fury
Věk: 18
GearScore: 5668 (wf back pásek, ano pásek jsem mohl koupit za EoT ale je tam hit a toho mám už teď moc)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Henkyz
FPS: 20-60

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
- Už to bude kolem pěti let promarněného života. Začínal jsem na Deffenderu tam jsem si zkusil všechny classy a naučil se základy. Poté jsem se přesunul na Anathemu tam jsem strávil asi nejvíc svého času bylo to kolem tří let. Tyto servery jsem prokládal hraním na Arena Tournamentu..

Váš raid time?
- Pondělí až Pátek 15:30 do 23:00
- Víkend podle programu

Definujte svůj PvE skill:
- Wotlk hraji opravdu už dlouho takže si myslím že instance zvládám bez problémů
Icc: Mám FC všechny bosse na všechny módy mnohokrát
Toc: Neměl jsem tu čest jít ho tak funkční jako je na twinstaru ale vím zhruba co kde dělat
Uld: Vím taktiku tak na 90%
Rs: Mám zabité 10n/hc 25n třeba se ho tu taky jednou dočkáme ;)

Vypište svůj progress na Twinstaru:
- Na TS asi nemá cenu zminovat můj progress hraju tu chvilinku, ale jak už jsem psal víš mám FC hc módy až po LK

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://tinypic.com/view.php?pic=2meq2ja ... rG9jKgVWvk
vím, že ty staty jsou špatný málo expertise moc hitu ale za tu chvilku co jsem na twině jsem to ještě líp nepošéfoval

Používám Event Alert (Zobrazuje procy, u Fury warra to je Slam)
DBM (timer spellů bosse a berserků)
OmniCC (ukazuje na spellech za jak dlouho ho budete moci znovu použít)
Ghost Pulse (když doběne CD například na WW/Deathwish ikonka spellu vám vyskočí na vámi nastavené místo)
SnowFallKeyPress (zrychlení aktivovaní spellů při stlačení :DD lepší vysvětlení mě nenapadlo)
To jsou takové ty podstatnější addony do pve co vlastním.

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
- Warriora hraju už opravdu dlouho takže znalosti jsem nabil postupně časem ale rád se přiučím novému.
Ukázky maker:
#showtooltip Intercept
/cast Berserker Stance
/cast [target=mouseover,exists] Intercept
Pro rychlý pohyb při encounteru (najdete myší na to co chcete chargnout, inteceptnout pořpípadě intervenout zmačknete a jste tam hodně užitečné třeba při necrotice u LK)
#showtooltip Bloodthirst
/startattack
/cast Cleave(Rank 8)
/cast Bloodthirst
Makro na Bloodthirst + Hero strike/cleave

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Můžu vám sem vypsat guildy z Anathemy na TS jedu zatim bez guildy :?
Valhalla Awaits Us - Doba působení 2 roky / důvod odchodu -nejbližší v guldě začli hrát lolko a nově příchozí mi nesedli
Rapid Evoluton - Doba působení 6 měsícu / důvod odchodu -v této guildě to bylo takové jiné už jsem tma přišel s bis gearem jen tak, že se mi stýskalo po PvE aktivně jsem tam hrál zhruba 3 měsíce pak jsem hrál Lolko s přáteli s Valhally a následný leave Rapidu byl z důvodu pokusu o znovu složení Valhally která vydržela asi 4 id a pak se rozpadla :/

Jak jste se dozvěděli o <SFU> a proč chcete jít právě k nám?
- Dovolil jsem si spojit vaše dva body přihlášky do jednoho nebijte mě. :D
Kamarád Firesoul kterého znám asi tak 4 roky je u vás a je to asi jediný člověk kterého na twinstaru znám. Tak to je asi ten největší důvod jinak si rád zajdu zase po delší době Icc s lepší guildou. A měsíc už hraju sám jak ošklivé káčátko a už mi chybí nějaká společnost vždycky je dobré patřit někam no ne ? :)

Koho znáte v <SFU> ?
- Firesoula zase on je to možný ?

Co nám můžete nabídnout?
- Můžu vám nabídnout vysokou úroveň Fury warrriora myslím si, že bych byl přínosem když mi dáte šanci. (Nechci aby to vyznělo namyšleně ale člověk se nesmí ani podceňovat)

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
- Tenhle bod mě velice potěšil mumble mi nesedí a celou svojí herní kariéru používám ts
Zpátky k otázce Ano Ts3/Mikrofon vlastním

Vypište svoje alty (stačí level 80):
------
Napište nám něco o Vás:
- Myslím si o sobě, že jsem pohodovej milej přátelskej kluk. Studuju obchodní akademii miluju sporty především fotbal kterému jsem se donedávna věnoval už od malička.

Děkuji za Váši šanci se Vám ukázat a doufám, že budu mít tu čest poznat Vás víc.
S pozdravem Henkýz
Thrallisko

Re: Henkyz Fury/Arms

Příspěvekod Thrallisko » stř 18. pro 2013 19:03:50

Jelikož tvrdíš že jsi war na vysoké úrovni tak tě nebudu vůbec šetřit.
1. Proč volba str ringu za repku místo agi verze?
2. Co si myslíš o svých talentech a změnil bys na nich něco? Jaký je tvůj názor na Heroic Fury?
3. Proč radši negemuješ exp místo arp když nemáš cap?
4. Nemyslíš, že by se více vyplatil Mirror of Truth než hit trinket?
5. Sleduješ si nějak procy trinketu a sunder armor na targetu?
6. Pokud by ti RL řekl, že máš sunderovat bosse jak by jsi případně pozměnil svou rotaci?
7. Jaký je tvůj názor na leather itemy/agi itemy?
8. Jaká si myslíš že je tvá nejslabší stránka co se týče hrání wowka? (pokud si nějakou tedy myslíš že máš)
9. Máš nějakou oblíbenou stránku odkud případně čerpáš své znalosti?

Teď něco pro ostatní: Mluvil sem s ním, na repce s hodirama se bude pracovat a mining bude později vyměněn za BS/JWC, až nebude nouze o goldy.
Henkyz

Příspěvekod Henkyz » čtv 19. pro 2013 15:50:26

1. Proč volba str ringu za repku místo agi verze?-Jsem zvyklý snim hrát už z anathemy a nikdy jsem neřešil agil s bis gearem jsem měl dobré staty právě stímto ringem tak jsem byl spokojen máš pravdu že by mohl bejt lepší

2. Co si myslíš o svých talentech a změnil bys na nich něco? Jaký je tvůj názor na Heroic Fury?
Hraju bez heroic fury už 3 roky a nidky jsem ani nezvažoval ho mít nebyla potřeba
/e zapomněl jsem talenty jedu takhle protože mi přijde užitečnější berserk než ty ostatní kolem bonus např bonus ze shoutu mě nepřijdou tak super když je bom

3. Proč radši negemuješ exp místo arp když nemáš cap?
Padne jeden item na expertise kterých padá mraky a musel bych přegemovávat a to neni zrovna nejlevnější capy neni třeba moc řešit stimto gearem mění se každym itemem

4. Nemyslíš, že by se více vyplatil Mirror of Truth než hit trinket?
Přemejšlel jsem nad nim ale ten můj se mi líbí do makra s deathwishem to znamená 30% bonus atp když si ho zapínám together

5. Sleduješ si nějak procy trinketu a sunder armor na targetu?
když zrovna stuckuju sunder armor tak si to sleduju ale jelikož jak jsem psal výše nastuckuju nazačátku a během 30 sekund je za warra těch gcd volnejch dost na obnovení tak to neni takovje prolbém, procy trinketů si všímám a když to jde pouštím do nich deathwish abych znich vymačkal víc

6. Pokud by ti RL řekl, že máš sunderovat bosse jak by jsi případně pozměnil svou rotaci?
nazačátku fightu bych ho tam nastuckoval a vždy při mezeře v rotaci což fury warr mívá často (obzvlášt když ještě jako já nemáš setovku)

7. Jaký je tvůj názor na leather itemy/agi itemy?
agil itemy jsou super dávaj hodně critu a to se na fury warra hodí už jen pro to že crit hero striku s glyphem dá 10 rage

8. Jaká si myslíš že je tvá nejslabší stránka co se týče hrání wowka? (pokud si nějakou tedy myslíš že máš)
mám slabší internet občas když se rodina připojí tak stim mám problém to se snažim řešit a doufám že se povede a budu mít lepší net :)

9. Warriora hraju zhruba 3 roky na žádné stránce jsem nikdy nic nehledal tak nějak jak jsem cestoval po guildách na anathemě bavil se s lidma tak mě vždy něoc doučili připomněli a macra jsem si vymejšlej sám i do pvp armse..
Revilo
Class:: Death Knight

Příspěvekod Revilo » sob 21. pro 2013 16:20:01

Videl som ťa v arénach...nie si až taký márny jak som si myslel :) Určite na test raid som ZA
mellysko
[ SFU Clen ]
Class:: Paladin

Příspěvekod mellysko » sob 21. pro 2013 23:43:23

Bavili jsme se spolu ve hře zdál si se v pohodě jestli si to co si o sobě říkal byla pravda dal bych ti Za na test raid
I'm not racist, I hate all equal
Just Jump On CD
Firesoul

Příspěvekod Firesoul » ned 22. pro 2013 11:09:57

Znam ho nekolik let a vim ze je to kvalitni hrac, dobrej kamos a super partak. Pokud se teda muzu vyjadrovat k prihlaskam tak jsem ZA na test raid :)
Henkyz

Příspěvekod Henkyz » pon 23. pro 2013 12:44:52

Revilo píše:Videl som ťa v arénach...nie si až taký márny jak som si myslel :) Určite na test raid som ZA

Jsem rád, že se ti líbili naše arenky tady máš moje teamečky na anathemě jen tak pro zajímavost :ugeek:
Rád bych jsem dal i screeny z pve ale ty by byli asi neobjektivní protože na anathemě nefungovalo uplně vše jak na twisntaru například stuckovaní critu feral/fury war :evil:

http://i39.tinypic.com/1418tg0.jpg
http://i40.tinypic.com/abrriu.jpg
http://tinypic.com/view.php?pic=25j9wn9 ... rghjKgVWvk
Na Anathemě dávali gladiatory vždy předem určené řekli třeba tuhle sezonu se hraje o rele glada (tzn tyhle tituly jsou z wf sezony)
http://i41.tinypic.com/2iqmgsx.jpg
A zatím děkuju za přízeň a kladné ohlasy a důvěru
arwyn
Class:: Warlock

Příspěvekod arwyn » úte 24. pro 2013 9:24:36

Zdravim,
prosim o trpezlivost, pocas sviatkov bude raidovanie aj aktivita clenov iba obmedzena, je preto mozne ze sa vybavenie prihlasky zdrzi.
Obrázek
Henkyz

Příspěvekod Henkyz » úte 24. pro 2013 10:22:29

Jo děkuji za zprávu Arwyn všiml jsem si, že je to trošku pomalejší a domyslel jsem si tak v pohodě ;)
Arowist
Class:: Priest

Příspěvekod Arowist » úte 24. pro 2013 18:02:05

Za tu modrou barvu bych ti nafackoval, hrozne z toho boli oci. Ale prihlaska jinak vypada pekne a asi bys neco umet mohl :)

Ale nelibi se mi, ze negemujes na max vzdy se soucasnym eq. Jinak jsem aspon pro ten test raid.
Kamikaze
[ Class Leader ]

Re: HENKYZ - Warrior

Příspěvekod Kamikaze » čtv 26. pro 2013 23:17:26

mam fajn pocit som ZA test raid
Ani nebude dobre na svete,
kým ruky, ktoré plnia náboje,
nenavrátia sa ku plneniu fliaš.
Prečo má tiecť len krv?
Nech tečú nápoje!
Nech miesto hromobitia kanónov
znie krotký cengot fliaš.
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » stř 01. led 2014 21:41:09

Bud 2.1 v 18:00 ready na ICC25 a napis DROPLUK dame ti sanci an test raidu
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » pát 03. led 2014 2:51:51

Myslim ze jsi lepsi nez ostatni WARRIORI co si knam ted podali prihlasku?
Popripade vcem si lepsi nebo co muzes nabidnout oproti nim?
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Henkyz

Příspěvekod Henkyz » pát 03. led 2014 10:48:18

Crafty píše:Myslim ze jsi lepsi nez ostatni WARRIORI co si knam ted podali prihlasku?
Popripade vcem si lepsi nebo co muzes nabidnout oproti nim?

Myslím si, že mám pohotové reakce a umim improvizovat svojí classu ovládám podle mého názoru dost dobře jak si viděl včera na sindře tak se rychle učim jen se mi stačilo podívat jak stavíte kostky a už byly pak vždy dobře bohužel jsem dostal první kostky vůbec :/ a pak na lk mě naskočilo 700 ms(jak jsem zminoval v přihlášce že mám občas stimhle problém) tak jsem ani neposlouchal co si říkal stim defailem že měl jít do prava ale hrál jsem šachy hrát s takovouhle latencí neni sranda obzvlášt na LK protože tam kde se vidíš opravdu nejsi a si zaseknutej někde vzadu tak musíš běhat někam dopředu a tak podobně takže jsem neposlouchal ts a soustředil se na to jakej mám zrovna delay a snažil jsem se nic neposral a byl jsem štastnej že jsem stim defailem vůbec hnul někam pryč :)

Pak si myslim že většina warriora nepoužívá mousover intervene, intercept (popřípadě charge v protě) a to je obrovská ztráta když mě odhodí kinetika na druhou stranu od bosse intervenu hráče předemnou intercept bosse a jsem z5 u bosse na 2 GCD snažím se využívat svojí classu na 100% ve frostmuurně(25hclk) zapínám deffense na redukci dmge do mě..

Ten internet se snažím řešit ale neni to jednoduchý mám takového otce jako nikdo zvást ale to tu rozepisovat nebudu :D

K mému dmgi na včerejším test raidu- snažil jsem se na db to bylo bezmála 10k dps 9,7 co mi ukazoval firesoul ale neni to snadné mám trash gear nemám jedinou věc z dropu z nějakého raidu všecko jsou bwečka (sh edge za primordiali která se vyjímá v mém gearu) a věci za emblemy a věci z craftu tak jsem se snažil co to šlo a myslim si že i to dps nebylo špatný na tenhle gear

WALL OF TEXT :twisted:
mellysko
[ SFU Clen ]

Příspěvekod mellysko » pát 03. led 2014 12:25:40

Potenciál máš na raidy si na sebe nijak zvlášť neupozornil a z těch 9 co tam byly si vydržel až do konce myslím že budeš i v tom pvp dobře reprezentovat ale na ten gear si bohužel budeš muset počkat (doufám že z tebe nebude Freelock Epizoda II 8-) )
I'm not racist, I hate all equal
Just Jump On CD
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » pát 03. led 2014 15:01:33

Davam ti moje PRO za pristup + pusobis solidne, myslim ze mas potencial (zajima me jestli ho zvlanes vyuzit)
Obrázek
Henkyz

Příspěvekod Henkyz » pát 03. led 2014 18:36:39

Děkuji všem :)
Pokud dostanu příležitost pokusim se naplnit Vaše očekávání co nejvíc to půjde.
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » ned 05. led 2014 23:34:50

9.1 pujdes jeste jeden test raid
Obrázek
Kamikaze
[ Class Leader ]

Příspěvekod Kamikaze » čtv 09. led 2014 22:32:59

Druhý test raid dopadol podľa mňa fajn. Pekne switchoval a mal jeden z top dmg do Spike nato aký má eq (len dostal pár rán od ohňov) , úspešne sa vyhol všetkým flaskám na profíkovi (čo sa o mne povedať nedá :evil: ) , neskapínal, nefailoval. ;) Ja som za pohovor.
Prečo má tiecť len krv?
Nech tečú nápoje!
Sarger
[ Class Leader ]

Příspěvekod Sarger » pát 10. led 2014 0:16:56

A na festerovi bol pod tankom (btw, môj osobák 6,8k dps) :D ..... :P :D:D:D
Ataecina

Příspěvekod Ataecina » pát 10. led 2014 10:10:47

Na festerovi jsem mu nasel 4x goo(nebyl v tom sam) 2x dostal nad hlavu sporu, takze pokud se objetoval a vybihal s ni od melecek, tak se tomu dps s jeho gearem vubec nedivim. Na profovi se celkem zvedl, takze nevidim problem
Sarger
[ Class Leader ]

Příspěvekod Sarger » pát 10. led 2014 12:12:53

Ale veď ja som to nemyslel nijak zle :D tam sa niet čomu diviť, poväčšinou tam volakto skonci po tankom, ktory berie prvy :) teda, ak si nechá debuff :P
Henkyz

Příspěvekod Henkyz » pát 10. led 2014 15:44:08

Sarger píše:A na festerovi bol pod tankom (btw, môj osobák 6,8k dps) :D ..... :P :D:D:D

To zrovna byl ten velkej dealey nevim jak ostatní mě zamrzla v pár okamžicích hra ně několik vteři takže se tim goočkum ani nešlo vyhejtbat :) (nebo šlo ale velice obtížně :D)
... k dps neříkám že to točim dokonale určitě vždycky jde mačkat něco líp ale dávám main abillitou za 9000 bez procu v icc 25 full buff mám ten gear opravdu slabej na to se nechci vymlouvat ale je to tak :( mám i málo expertise ještě se mi nepovedlo nabrat víc nemám jedinou věc z raid istance všecko za emblemy a z craftu.. :-)
Sarger
[ Class Leader ]

Příspěvekod Sarger » pát 10. led 2014 16:13:32

No sak mne to tam s tým debufom lieta aj za 24k :D veď nesresuj, farbicky Som tam dal ;)
Henkyz

Příspěvekod Henkyz » ned 12. led 2014 12:49:13

Mohli by jste my teda prosim napsat co a jak přihlášku tu mám už čtvrtý týden :D
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » ned 12. led 2014 15:56:20

Prihlaska se protahla protoze jsi na testech delal nejake chyby a my jsme ti chteli dat sanci na dalsim raidu ukazat ze ses zlepsil, a taky jsme vam na raidu rikali, ze mame momentalne 30 prihlasek a proto se vsechno protahne a verdikty vam budeme rikat po porade guildy v nedeli, takze musis vydrzet do vecera
Obrázek
Sarger
[ Class Leader ]

Příspěvekod Sarger » ned 12. led 2014 16:21:17

4-ty tyzden .. priom tam boli vianoce, novy rok, atd ... takze ber tot ak, ze len 2 :) my si len davame zalezat na tom, s kym budeme travit hodiny casu denne ;)
Henkyz

Příspěvekod Henkyz » ned 12. led 2014 16:23:36

Ok, díky za info :-)
Henkyz

Příspěvekod Henkyz » úte 14. led 2014 23:12:38

Je tu o mě ještě vůbec nějaký zájem ?
Yoshimo
Class:: Druid

Příspěvekod Yoshimo » stř 15. led 2014 0:54:23

Gratuluju, postupujes na pohovor. Je to s nama nekdy tezky.
:) dohodneme se, kdy to udelame?
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Henkyz

Příspěvekod Henkyz » stř 15. led 2014 15:10:00

Můžem nabídni nějaké termíny co máte čas na mě já mám volného času dost tak se na 90% trefíš :-) preferuju spíš kolem 17-18 hodiny kdyby to šlo :)
Yoshimo
Class:: Druid

Příspěvekod Yoshimo » stř 15. led 2014 16:45:42

Prijd zitra ve ctvrtek normalne na raid, (jako si mel test raidy) a tam se dohodnem kdy poresime pohovor. muze to tak byt?
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Henkyz

Příspěvekod Henkyz » stř 15. led 2014 16:53:20

Dobře dobře, budu tu :)
Joul
[ Warlord ]

Re: HENKYZ - Warrior [TEST/TS/-]

Příspěvekod Joul » pát 17. led 2014 7:41:09

Pohovor domluven na Po 21:00
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Pepíkus
[ Class Leader ]
Class:: Mage

Příspěvekod Pepíkus » pát 17. led 2014 15:28:20

Neoslnil ale ani tolik nezklamal, když už víš jak to na sekundáru chodí, tak do příštích raidů očekávám výrazné zlepšení.. neutral
Správce GB /// "Winter is Coming" ...STARK
Henkyz

Příspěvekod Henkyz » pát 17. led 2014 22:33:11

Snažím se do spiku jsem měl top dmg z raidu víc než gearnutej warrior s průměrem cca 272 i lvl.. Pokusím se aby si mohl po příštích raidech mít i lepší hodnocení než neutralní 8-)

---
Potřebuju si tršoku poladit ještě gear výrazně postrádám expertise moc mi to dodguje a hity za 9200 main abilitou taky nepotěší
Morgulus
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Morgulus » ned 19. led 2014 8:57:07

Podľa mňa si každý šancu zaslúži, ale len keď bude mať koho doháňať v dmg tak sa zlepší. Alebo sa vám mám vrátiť ja? :)
Kamikaze
[ Class Leader ]

Příspěvekod Kamikaze » ned 19. led 2014 20:51:19

Morgu, už v pondelok bude mať pohovor, myslím, že už je to len v jeho rukách ako oslní. ;) Inak vitaj opäť medi nami. ;)
Prečo má tiecť len krv?
Nech tečú nápoje!
Henkyz

Příspěvekod Henkyz » ned 19. led 2014 21:59:28

Jen tak mimo mísu jsem našel hezký Addon o který se svámi podělím
Urychlí to čas na raidu nebo před ním máte vlastně Addon menu ve hře a nemusíte kvůli změně/vypnutí addonů relogovat :-)
http://adf.ly/524841/banner/http://stat ... -3.3.0.zip
Otevřete commandem /acp
Henkyz

Příspěvekod Henkyz » pon 20. led 2014 19:33:39

Omlouvám se nevím jak stihnu pohovor akční tatínek mi předělal schůzku s kamarádem ohledně hor na dnešní večer musíme dohodnout pár věcí původně jsem to měl na zítra no doufám že to moc nevadí a třeba stihnu oboje..

/e Moc se omlouvám že jsem nedorazil a dal jsem to vedět takhle těsně předem.. jestli by jste mi dali příležitost tak by to bylo fajn prakticky jakýkoliv den kolem 17-18h děkuji a ještě jednou se omlouvám
Henkyz

Příspěvekod Henkyz » pát 24. led 2014 11:12:09

Dali by jste mi prosím nějaký nahradní čas ? Radši bych byl za něco kolem té 5-6 hodiny odpoledí :)
Morgulus
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Morgulus » pát 24. led 2014 16:14:43

Henkyz píše:Dali by jste mi prosím nějaký nahradní čas ? Radši bych byl za něco kolem té 5-6 hodiny odpoledí :)

Dnes sa začína progresovať Ruby Sanctum, tak neviem či bude čas tento víkend na nejaké pohovory, keďže všetok čas budeme
venovať progresu. Poprosím ťa o chvíľku trpezlivosti, vedenie sa poradí a dáme ti vedieť termín pohovoru. Zatiaľ si pre istotu nechaj
voľnú ID na ICC25 a ToGC25.
Henkyz

Příspěvekod Henkyz » pát 24. led 2014 17:57:29

Jop v pohodě RS je fajná instance moc mě baví hezky to udělali zajímavej boss GL.. A porminte že jsem nemohl dojít v to pondělí zbytečná práce na víc
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » čtv 30. led 2014 18:54:27

V pondeli v 19:00 pohovor
Obrázek
Vranka
[ Class Leader ]
Class:: Shaman

Příspěvekod Vranka » pát 31. led 2014 12:37:27

Za mna PROTI bol som areny a to co vypisoval s Firesoulom ze sme nagearovane hovna a pod. nie dakujem o takychto ludi guilda nestoji zakladame si na kolektive
Henkyz

Příspěvekod Henkyz » pát 31. led 2014 12:41:31

Promin že mám radost že jsem dal s full furi 12 str gemama 4/5 wf lidi s toc icc trinektama napsal jsem 2 slova a vy jste mi začli spammovat whisp jakej jsem kokto a že nevim ani kickovat takže to bylo spíš obboustrane :)
Athena

Příspěvekod Athena » pát 31. led 2014 12:54:43

PROTI
Ratslayercz
Class:: Rogue

Příspěvekod Ratslayercz » pát 31. led 2014 13:39:11

chtelo by to screen, jinak to absolutne nic nedokazuje
Henkyz

Příspěvekod Henkyz » pát 31. led 2014 13:44:38

Já vám kldiěn napíšu jak to bylo jestli mě kvůli tomu nebudete chtít mezi sebou je to vaše rozhodnutí já si půjdou svojí cestou..
U aren se tohle stává poměrně často, že se téměř dospělí a dospělí lidé promění na 12 leté děti a hádaj se kdo je větší lama a noob :)

já jsem jim napsal že jsou to nagearované lamy nalsedovalo že jsem kokot co neumí bashovat lama špatnej hráč a podobně chytli jsme se jak malé děcka :-)
to bylo zhruba první 2 areny co oni vyhrali po tom co prohrali shamman zvolal "zařidim ti aby ses nedostal do guildy to si piš" nebo tak něco..

Občas se chovám jak smyslu zbavený při pvp ale myslim že slabší chvilky má každej když mu rupnou nervy ale dělejte si jak uznáte za nejlepší :)
Revilo
Class:: Death Knight

Příspěvekod Revilo » pát 31. led 2014 15:45:52

Athena píše:PROTI

Ty by si sa nemal čo ozývať athena :P

Ratslayercz píše:chtelo by to screen, jinak to absolutne nic nedokazuje

Pravda :)
Henkyz píše:Já vám kldiěn napíšu jak to bylo jestli mě kvůli tomu nebudete chtít mezi sebou je to vaše rozhodnutí já si půjdou svojí cestou..
U aren se tohle stává poměrně často, že se téměř dospělí a dospělí lidé promění na 12 leté děti a hádaj se kdo je větší lama a noob :)

já jsem jim napsal že jsou to nagearované lamy nalsedovalo že jsem kokot co neumí bashovat lama špatnej hráč a podobně chytli jsme se jak malé děcka :-)
to bylo zhruba první 2 areny co oni vyhrali po tom co prohrali shamman zvolal "zařidim ti aby ses nedostal do guildy to si piš" nebo tak něco..

Občas se chovám jak smyslu zbavený při pvp ale myslim že slabší chvilky má každej když mu rupnou nervy ale dělejte si jak uznáte za nejlepší :)

To, že si začal "hádku" nieje pekné, ale reakcia na to je ešte horšia, od člena guildy by som také niečo nečakal, ale čo už, každý je iný, každý má zlé dni, možno zafungoval "adrenalín" ťažko povedať. To nič nemení na tom, že si čakal skoro 2mesiace na pohovor a nevidím dôvod ťa stále neuvidieť na tom pohovore, predsa len je lepšie ak si to vyříkáte vy dvaja na TSku :)
Morgulus
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Morgulus » pát 31. led 2014 16:43:43

Vranka píše:Za mna PROTI bol som areny a to co vypisoval s Firesoulom ze sme nagearovane hovna a pod. nie dakujem o takychto ludi guilda nestoji zakladame si na kolektive

Toto si hold budeš musieť obhájiť na pohovore, nemáme radi ľudí ktorý robia zlé meno guilde hocijakým spôsobom. Zlých rečí sme si tu už zažili dosť, tak tu nepotrebujeme zbytočný flame kvôli pár jedincom čo si nevedia
udržať nervy na uzde a povzniesť sa nad výhrou či prehrou. Dobre si premysli čo nám na pohovore k tomuto povieš.
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » sob 01. úno 2014 19:01:57

Takze ty tvrdis ze ti vranka psal kvuli tomu ze prohral arenu ze se nedostanes do guildy?
Obrázek
Vranka
[ Class Leader ]
Class:: Shaman

Příspěvekod Vranka » sob 01. úno 2014 20:27:29

Aby sa vyhlo spekulaciam ako to bolo zacal si prvy nadavkami ja som ti napisal len to ze sa postaram o to aby si sa do guildy nedostal pretoze clovek co si nevie drzat nervy na uzde nema co v nasej guilde robit a to co ti pisal moj partak ze si prirodzenie a pod. to neviem, neviem ako on reaguje ale na skype som mu hovoril nech to necha tak a hraca FIRESOUL co sa do debaty zapojil tiez ani riesit nejdem vstupte si do svedomia je to hra a prednejsi je kolektiv a nie rage chovanie. Počujeme sa na pohovore.
Morgulus
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Morgulus » úte 04. úno 2014 0:02:20

Každému môžu občas rupnúť nervy, preto sa oplatí povzniesť sa ak vás dá silnejší team s lepším gearom. Horšie to je keď prehráte s lowkami :)
Riešiť si následne komplexy cez whispy a hatovať nejaký team mi príde ako čistá demencia. Nerobí to potom dobré meno ani hráčovi, ani guilde
ktorú chce reprezentovať. Potom len čítame na Twinfóre samý flame o našej guilde.
Verím, že toto ste si už na TS vysvetlili a ja budem hodnotiť len to ICC10 čo som s tebou bol dnes. Na TS si reagoval, robil si čo som ti povedal,
na to že máš dosť low gear si točil obstojne. Prišiel si mi ako kľudný a bez nervov. Na to že sme tam boli takmer do polnoci si vydržal až dokonca,
takže tiež malé plus. Rád by som ťa uvidel na našich raidoch a v našich radách :) Počujeme sa zajtra 18:00 na TS.
Antizerg

Příspěvekod Antizerg » stř 05. úno 2014 9:47:11

Ještě na rele sezone sme s mágem Tastytoastx (naxx/ud/deadly EQuip) taky farmily 4/5 relé, to nás celkem nenutilo jim psat kraviny.
Ale vím, ze když porazíte lidi, co sou "Rele Gladiator", nebo z Top 20, tak vám to uděla velkou radost a napíšete něco "výsměšnýho" ve stylu "No tvl. omg. lol" ...
Nemám rád lidi, co hned pisou hrubé a urážlivé kidy, kdyz porazí silnější team :roll: . Taky né vždy jde o EQ, ale o combo ;)

ALE jelikož jde o PVE, tak proč bych to řešil... sám ukáže jaký je a myslím že nedělá problém kicknout člověka při hrubém chování na TS a raidu.

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”