KESSI - Hunter [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Kessi
Class:: Hunter

KESSI - Hunter [NEPRIJATY]

Příspěvekod Kessi » čtv 03. dub 2014 6:53:38

Nick: Kessi
Class/ main spec: Hunter BM/SV - podla potreby
Věk: 24
GearScore: PvE GS 5777
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n&cn=Kessi
FPS: v priemere okolo 25

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? WoW hram od leta roku 2006. Samozrejme rozne dlhe prestavky, hranie inych hier, hranie na ofiku. Vzdy ale hram len huntera

Váš raid time? momentalne pracujem a koncim v praci po 17tej dostupny som tak po 19tej v podstate kazdy den, cez vikend aj skor..zalezi to aj od priatelky

Definujte svůj PvE skill: Teraz som dlhsiu dobu hral MoP a SWtOR takze to neviem posudil s ohladom na stav aky momentalne na TS je, ale myslim ze za tie roky som celkom schopny hrac a nerobi mi problem robit co treba. samozrejme.. kazdy obcas spravy nejaku chybu.. ja niesom vynimka

Vypište svůj progress na Twinstaru: na TS hram od sustenia WOTLKU, dokonca este aj kus na TBC.
T7 v dobe nahodenia odprogresovana
T8 pauza + zmena guildy, ale moc sme si nerozumeli s kolektivom, tak som potom presiel skor na PvP
T9 presiel som ku horde ale guilda sa tam po neuspesnom progresse anuba 25HC zacala rozpadat tak som si dal zas pauzu
T10 presiel som zas k aliancii lebo osm na horde uz nanesiel tak fajn kolektiv. Guilda sa vsak opat rozpadla... ICC 25 HC sme mali asi vsetko okrem princov, profesora, sindri a LK

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: Obrázek pouzivavam Xpearl, recount, bartender, DBM a pripadne stiahne treath meter podla potreby. Myslim ze vysvetlenie netreba, ale ak treba tak vysvetlim

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: vacsina je z vlastnych skusenosti a z diskusii s inymi huntermi

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: zaciatok v Cernej Ruke od jej zalozenia, potom Endless Agony, potom myslim Guardians of Faith, potom Unholy u hordy, a potom zas GoF. Ale v guilde som bol naposledy tak pred 9 mesiacmi a tie 2 posledne guildy sa rozpadli.

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? od jedneho znameho s ktorym som rozoberal stav na TS

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Po dlhej dobe som stratil prehlad o tom ake guildy na TS za nieco stoja. Hladal som guildu ktora ma dobry kolektiv, zvlada aktualne PvE. SFU som si pozrel viac menej nahodne, ale popis na vasom webe ma zaujal. Prijemne spracovany a pre mna lakavy opis guildy a jej clenov

Koho znáte v <SFU> ? myslim ze asi nikoho

Co nám můžete nabídnout? Predovsetkym dospeleho cloveka. Mam uz nieco odohrane a odskusane.. takze viac menej co treba to spravim, rad prispejem, zucastnim sa, vyjadrym slusnou formou co sa mi paci a co nie a podobne. Samozrejme ako kazdy hrac nie som uplny slusak... pouzivam aj nadavky a snazim sa aj zasrandovat.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? ano mam oboje a pouzivam ts3, akurat ten mikrofon ... no nic moc kvalita zvuku

Vypište svoje alty (stačí level 80): nemam zatial ziadneho

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Volam sa Jakub, mam 24. Momentalne zijem a pracujem v Bratislave ako vychovavatel na zakladnej skole. Mam priatelku a vela malych ukvakanych starosti. Moje zaluby su pc hry ako wow ci dota, zvierata, priroda, filmy, opekacky (velmi caste akonahle zlezie sneh). Moc nesportujem ale ak je moznost rad strielam z luku alebo idem na bicykel, do lesa, staram sa o stromy, zahradu, alebo nieco zmajstrujem.
Praedator
[ SFU Clen ]

Re: Hunter - BM / SV

Příspěvekod Praedator » čtv 03. dub 2014 16:15:56

Ahoj, mal by som otázku ohľadom raid timu: Ak by sme ťa zobrali, tak by si chodil sekundárny raid, ktorý má time 18:00-23:00(oficiálne ak je potreba až do 00:00) - v takom čase by si mal inak aj test raid - Vedel by si dlhodobo dodržiavať dochádzku? (Nakoľko máš písané, že môžeš až tak od 19:00)

A ešte som si všimol, že dosť často mávaš pauzy s wow-kom... mohli by sme niečo také očakávať aj v budúcnosti?

A do tretice: spomínal si skúsenosti s TBC, WoTLK a MoP... máš nejaké skúsenosti aj s Catou? (Raidy/Classa)
Obrázek
Kessi

Re: KESSI - Hunter [-/-/-]

Příspěvekod Kessi » čtv 03. dub 2014 18:25:47

Zdravim,

na otazky odpoviem od konca.

Cata som este nehral takze s kusenosti s tym nemam, ale som som si isty ze to pre mna problem nebude.

Od wow som mal pauzu vacsinou koli tomu ze guilda v ktorej som hral prestala byt aktivna ako taka. Pripadne z pracovnych dovod.

Popravde som si isty ze sekundarny raid nebudem urcite stihat na 18:00 kedze v praci koncim cca 17:15, + 20 min cesta, spravit veceru, a ani priatelku po celom dni len tak preskocit.... kazdy pracovny den o 19:00 najskor. niekedy aj neskor ak je rodicovske, porada, zabudnute dieta a podobne
Kessi

Příspěvekod Kessi » čtv 03. dub 2014 18:26:27

Zdravim,

na otazky odpoviem od konca.

Cata som este nehral takze s kusenosti s tym nemam, ale som som si isty ze to pre mna problem nebude.

Od wow som mal pauzu vacsinou koli tomu ze guilda v ktorej som hral prestala byt aktivna ako taka. Pripadne z pracovnych dovod.

Popravde som si isty ze sekundarny raid nebudem urcite stihat na 18:00 kedze v praci koncim cca 17:15, + 20 min cesta, spravit veceru, a ani priatelku po celom dni len tak preskocit.... kazdy pracovny den o 19:00 najskor. niekedy aj neskor ak je rodicovske, porada, zabudnute dieta a podobne
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » čtv 03. dub 2014 23:46:06

Bavili sme sa ingame
Obrázek
Grease
Class:: Druid

Příspěvekod Grease » pát 04. dub 2014 6:49:33

Ahoj.

FPS: v priemere okolo 25

Toto máš na raidu?

Váš raid time? momentalne pracujem a koncim v praci po 17tej dostupny som tak po 19tej v podstate kazdy den, cez vikend aj skor..zalezi to aj od priatelky

Nevím jak moc vedení potřebuje huntera na primár, ale co se sekundáru týče tak ho stejně nestíháš...

Definujte svůj PvE skill: Teraz som dlhsiu dobu hral MoP a SWtOR takze to neviem posudil s ohladom na stav aky momentalne na TS je, ale myslim ze za tie roky som celkom schopny hrac a nerobi mi problem robit co treba. samozrejme.. kazdy obcas spravy nejaku chybu.. ja niesom vynimka

Co nám teda můžeš nabídnout, PvE v minulé sezoně nic moc, dal jsi to co každý world raid, CATA jsi nehrál... Nicméně bych rád nějaké vyjádření od Praedatora jak vidí Tvůj potenciál (případně Tvé vyjádření), když se s Tebou bavil online.

Koho znáte v <SFU> ? myslim ze asi nikoho

Vážně nikoho? :roll:

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? ano mam oboje a pouzivam ts3, akurat ten mikrofon ... no nic moc kvalita zvuku

To by mě zajímalo čím to je, já mám několik let mikrák za 60,- Kč a kvalita je v pohodě. Seš schopen s tím něco udělat?

Jinak přihláška pěkná, nicméně nevidím (nejen dle raid time) moc důvod Ti dát pro...

Ještě jedna otázka, hlásíš se čistě jako PvE, nebo máš v plánu chodit i rated BGS? Vidím tam survival, jaké máš zkušnosti s PvP? Baví Tě? Neuvažoval jsi o podání přihlášky do PvP divize?
Kessi

Příspěvekod Kessi » pát 04. dub 2014 8:31:52

PvP hram popravde celkom rad. A ak sa mam priznat tak ma pred 3 rokmi z Cernej Ruky vyhodili prave koli PvP... ale odvtedy ma skor zaujimalo PvE obzvlast koli tomu ze mi to pvp neslo... Hoci na S6 sme s priestom drzali rank 1 asi 2 mesiace no potom sa to nedalo na ratingu 2600+ hrat tak nas prevalcoval ia po dlhsej pauze sme uz v arenach za vela nestali. Na s7 sme ako 1. trojica MM,RE3 Disco na phobose dali ramena v 3v3 (aspon a mi zda ze sme boli 1. s tymto kombom).

K tomu co mozem ponuknut v PvE: Prestudovat taktiky na youtube, cez popis abilit v atlase az po konzultacie so znamymi huntermi v lepsich guiladch s ktorymi a poznam je to najmenej a vzdy som to tak robil. Takze ako nahle mam kolektiv pre ktory mam dovod sa snazit a ktory zaroven vytvara zdravy tlak na herny vykon tak nevidim dovod preco by mal byt novy datac problem co sa tyka hernych mechanik. V minulosti som bol presne na vasom mieste a posudzoval som ako chalanisko ludi co si podavali prihlasky. Takze enchy, flasky, zradlo, znalost taktik, minimalne pocuvat na TS, MMBL, VNT, RC alebo tak... dodrziavat stanovene ulohy je pre mna samozrejmost. Akurat by so sa asi musel po takej dlhsej hernej odmlke trosku zahriat na ostrom raide (mam skor na mysli Cata).

Myslim ze v STU vazne nikoho nepoznam, pozeral som si aj zoznam hracov na webe ale nic... mozno som len zabudol nicky, ale to sa mi moc nestava. Akurat Crafty je mi povedome, ale to neviem preco.

Mikrak mam strasne citlivy, ale na push to talk by to nemal byt problem. Skor by som povedal ze moj notas ma nejak zle nadstavenu zvukovu kartu a ja to neviem nijak zmenit.. ale ved najlepsie na posudenie je skocit na TS a skusit.

FPS v raide neviem ake mam, to skor zalezi od encounteru, ale co si pamatam tak nikdy nebolo take ze by som sa vyhovaral "hej hej.. sory hosi ale mal som 2 fps tak som nevidel kam mam bezat...". Obcas sa to stat moze, ale nepamatam sa na to. A myslim za Cata by mal ist este hladie ako Wotlk
Grease

Příspěvekod Grease » pát 04. dub 2014 9:55:28

Reaguješ rychle, to se mi líbí.

PvP Ti nešlo a kvůli tomu jsi ho přestal hrát, pak najednou si první kdo dá 3v3 ramena. Zajímavé :) Nicméně jsi mi neodpověděl na otázku zda PvP budeš chtít aktivně hrát a zůčastňovat se rated BG.

Myslim ze v STU vazne nikoho nepoznam, pozeral som si aj zoznam hracov na webe ale nic... mozno som len zabudol nicky, ale to sa mi moc nestava. Akurat Crafty je mi povedome, ale to neviem preco.

Říká ti něco ridikworld whand?

Mikrak mam strasne citlivy, ale na push to talk by to nemal byt problem. Skor by som povedal ze moj notas ma nejak zle nadstavenu zvukovu kartu a ja to neviem nijak zmenit.. ale ved najlepsie na posudenie je skocit na TS a skusit.

Pokud máš zájem, tak Ti s tím poradím ingame.
Kessi

Příspěvekod Kessi » pát 04. dub 2014 13:58:20

Neboli sme 1. trojica co dala ramena, ale 1. kombo toho typu co malo ramena. A ano, rad by som aktivne hral RBG a areny, ale urcite nie primarne. Primarne chcem hrat PvE

Ridik bol/a, je Draenai hunter. Ale nemam pocit ze by sme sa prave nejak obzvlast herne poznali. A ak sa dobre pamatam tak Grease je Ridikov alt.

Ak by bolo mozne poradit s tym mikrofonom tak by som bol rad.
Grease

Příspěvekod Grease » pát 04. dub 2014 15:11:52

Odchyt si me ve hre.
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » pát 04. dub 2014 20:26:37

Grease píše: Nicméně bych rád nějaké vyjádření od Praedatora jak vidí Tvůj potenciál (případně Tvé vyjádření), když se s Tebou bavil online.

Bavili sme sa ingame hlavne ohľadom nevyhovujúceho Raid timu a preto tento špeciálny prípad posúvam na poradu a bude sa riešiť individuálne... dovtedy je zbytočné riešiť potenciál etc. (Ako dôkaz, že ma zaujal považujem to, že vôbec ho chcem riešiť na porade, inak by som ho kvôli raid timu mohol rovno uzavrieť)
Obrázek
Kessi

Příspěvekod Kessi » pát 04. dub 2014 20:28:24

to je mile. dakujem
Grease

Příspěvekod Grease » sob 05. dub 2014 10:59:35

Oki, už jen dodám, na těch pár raidech s ním myslím problémy nebyly.

A vzhledem k tomu jak hezky reaguje tady na forku + našel si mě ve hře a pořešili jsme mikrák.. Tak za to má u mě další plus.

Uvidíme jak se vyvineš na poradě.

EDIT: Ve hře jsi psal něco trochu jiného.. No tak si Tě asi pamatuju z GOF.
Naposledy upravil(a) Grease dne sob 05. dub 2014 13:32:06, celkem upraveno 1 x.
Kessi

Příspěvekod Kessi » sob 05. dub 2014 12:35:19

nie nie... raid som nebol ani 1 ^^
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » stř 09. dub 2014 20:54:45

Ahoj, mohol by som si ťa odchytiť niekde na wow-ku tak buď v piatok večer, alebo cez víkend? Prípadne ak by som nelogoval, tak za mnou môžeš skočiť na náš TS (ts.sixfeetunder.cz) a poke-núť ma, tam som vždy, keď mám pustený comp.
Obrázek
Kessi

Příspěvekod Kessi » stř 09. dub 2014 21:56:11

ked tak by som ocenil nejaky presnejsi cas, ale v podstate vecer mozem hocikedy
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » stř 09. dub 2014 23:28:36

Ja som to nechal také obšírne, lebo mne by to malo byť v podstate jedno, takže podľa toho, ako budeš môcť... takže niekedy v tom čase za mnou skoč na TS a už ptm spolu logneme ingame a kus pokecáme... takže od piatka večera a cez víkend hocikedy, nechávam to na tebe (jediné obmedzenie je, že na tom TS musím byť a to už zistíš, keď logneš :)
Obrázek
Kessi

Příspěvekod Kessi » čtv 10. dub 2014 7:08:23

ok
Kessi

Re: KESSI - Hunter [TEST/POHOVOR/-]

Příspěvekod Kessi » pon 21. dub 2014 8:15:40

Zdravim

rusim prihlasku, kedze sa sformovala guilda s vyhovujucim zaciatkom raidov. Hoci tam nepredpokladam taku stabilitu a efektivitu v progresovanie. Tu sa mi vyjadrili len 2 ludia s tym zaverom ze vyuzitie by ste pre mna nasli ale nikto zatial nevie ako. Tak vam teda prajem vela stastia pri progresovani a nech vam to vobec cele dobre facha.

zatial zdar
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » pon 21. dub 2014 9:21:42

Škoda pre nás, no chápem ťa, tak ostáva mi len popriať ti veľa šťastia :)
Obrázek
Kessi

Příspěvekod Kessi » pon 21. dub 2014 9:28:11

vdaka

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”